Har idag bytt upp mig en modell på telefon och kör numera med Samsung Galaxy S5. Känns helt okej. Kommer förhoppningsvis göra det även när första (av tjugofjärde) räkningen kommer. Haha.

Vi har ikväll målat på staffliet. Väldigt roligt tyckte både jag och Liwia. Måste kanske låna det av henne nån gång...

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. Detta firades med att gräva upp ena rabatten på uteplatsen för att plantera om jordgubbsplantorna och lägga om stenkanten runtom. Det blev riktigt bra 😊 I den andra rabatten står trädet kvar så där är möjligheterna mer begränsade.

Mamma kom hit och åt middag med oss och när hon åkte skuttade Liwia ned i ett skumbad. Nu ligger hon och lyssnar på Pippi Långstrump. Eller snarare pratar; "mamma...Pippi pappa, Pippi mamma" och jag svarar varje gång "ja, Pippi har en pappa och en mamma i himlen". Ett evigt tjat om samma sak.. vilket lyft när hon får lite fler ord 😉 Det går ju utmärkt att förstå henne, men för omväxlings skull liksom...

När hon har somnat ska det diskas undan i köket och planteras ut ett gäng Lovelia och Petunia som mamma kom med. De ska hänga på "skiljeväggen". Tror det kommer bli bra.

Likes

Comments

Lite förnyelse kanske gör det roligare. Jag känner ju ett konstant sug efter att skriva. Det är ju det där med att faktiskt göra det också...

Likes

Comments