Header

Hey vennerne

Det kunne være superfedt, hvis I lige havde lyst til at svare på, hvad I egentligt mest er til...

Hvis der er noget specifikt, som i gerne vil have et indlæg om, så kan I altid sende mig en DM på instagram :P

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej vennerne

Jeg har gået et par dage med overvejelserne, hvad angår om jeg skulle tilmelde mig #nouw30daychallenege Det er en konkurrence, som går ud på at blogge 30 dage i streg, hvor hovedpræmien er en tur til Paris, wuhu! Dog har jeg ikke tilmeldt mig denne challenge, fordi jeg tror, at jeg har en jordisk chance for at vinde, men mere for hyggens skyld (og hvem elsker ikke en god udfordring???) Jeg synes det er superhyggeligt at blogge, og jeg har en hel masse, som jeg gerne vil ud med, men alligevel ikke helt "tør" dele med jer, haha. Jeg er ikke den bedste til at dele personlige ting og sager, så det er noget jeg rigtig gerne vil overkomme.


men ja, mine ambitioner for de næste 30 dage, er i hvert fald at overkomme nogle af mine svagheder og udvikle mig som person. Og så er det jo bare en kæmpe bonus, hvis nogle af jer har lyst til at læse med. Jeg er i hvert fald frisk på at dele mit lille univers med jer. Jeg elsker at være kreativ, og det er endnu et punkt, som jeg gerne vil arbejde med i de her næste 30 dage. Jeg har haft lidt forskelligt i tankerne, og der kan altså forventes lidt af det hele, men jeg har især tænkt over personlige indlæg, beauty og fashion, wuhu!


Så hvis det er noget I har lyst til at følge med i, så stopper jeg jer ikke, hehe!

I kan læse meget mere om konkurrencen her.

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

Her er et par billeder fra i går, hvor dagen gik på at gå op og ned ad strøget, søgen efter sushi og ikke mindst SCARLET PLEASURE!!!

Det er jo Joachim's stiks

Og en lille video, hvis det skulle lyste

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

Hey vennerne, jeg håber I har det super skønt her til formiddag! Jeg prøver så vidt muligt, ikke at bruge makeup til hverdag, men her kan i se, hvad jeg bruger, når det nu er hehe. Hvis I gerne vil se, hvordan min makeup typisk ser ud til fester, så må I meget gerne like, kommentere, sende mig en dm eller whatever, haha.

1. Her ser I mit totalt nøgne ansigt, haha. Men jeg starter normalt altid med at fugte min hud, inden jeg påfører noget som helst.

2. Jeg bruger en primer fra sleek - I panden, på næsen, hagen og kinderne.

3. Jeg påfører MUFE's Ultra HD Foundation, som jeg er blevet helt vild med, da den giver en super glød

4. Da jeg gerne vil have, at min makeup skal være "dewy", så vil jeg helst bruge cremede produkter, så jeg laver bare noget contour halløj med ABH Contour kit. Denne palette har længe bare stået i skabet, da jeg virkelig ikke havde haft gode oplevelser med den, men her for et par uger siden, valgte jeg at give den en chance igen, og jeg er faktisk blevet vild med den haha.

5. Efter jeg har blendet det hele ud, så sætter jeg under øjnene med min Laura Mercier setting powder - Både så det ikke skal crease, men jeg lader også pudderen sidde lidt, inden jeg fjerner den igen, da den lysner lidt og får én til at se mere vågen ud haha.

6. Her bruger jeg bare Mimosa fra mit glow kit som bronzer for, at give en sund og nice glød til huden.

7. Igen vil jeg gerne have, at min makeup er dewy, så jeg bruger en flydende highlighter fra sleek - Seriøst, hvis I mangler en ny highlighter, så er det denne i skal have fat i!!! I SWEAR BY THIS

8. Jeg lægger en smule øjenskygge for, at definere mine øjne. Jeg bruger de her to farver fra Morphe paletten 35OM

9. Jeg bukker mine vipper, og bruger normalt ikke mascara, men lige i dag blev det til en lille smule. Jeg bruger Better Than Sex fra Too Faced.

10. Til sidst påfører jeg lidt blush og lipgloss.

Her kan I så se det færdige look. Det tog ikke mere end 12 minutter, haha. Super simpelt, det er ikke for meget eller for lidt - efter min smag.

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

1) Jeg gemmer altid på tyggegummi i min taske.

2) Høretelefoner og oplader!!

3) Jeg har altid en hand sanitizer, vådservietter, kleenex, plaster og panodil i min taske.

4) Jeg har også altid en mini parfume med rundt.

5) Læbepomade og lipgloss

6) Mine kort, gamle boner, biografbilletter og polariod billeder.

7) Hårelastikker

8) Et kamera

9) Jeg glemmer tit, at tage mit penalhus med i skole, så derfor har jeg to highlighters og en kuglepen i min taske.

10) Af en eller anden grund er solen ALTID helt vild skarp, når jeg har køretimer, så et par solbriller har også fået bolig i min taske, hehe.

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

YouTube
Emma Milojevic