Heyo

Her har jeg samlet både lidt nyt og gammelt musik, som jeg som jeg absolut elsker, og glæder mig til at høre on repeat hele efteråret (måske vinteren med).. Så hvis I også mangler lidt inspiration til noget nyt musik at chille til, så synes jeg helt klart, at i skal give dem her et lyt.

Jeg er typen, som hellere vil lytte til et bestemt album i stedet for en playliste, så hvis I er ligesom mig, så synes jeg i skal tjekke dem her ud også..

Hvis det falder i jeres smag, så kan i finde meget mere på min spotify playliste lige her

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyo

På sådan en lækker regnvejrsdag, er jeg totalt fan af, at sætte lektier/afleveringer på stand by for at online-shoppe i stedet for, uuuuups... Jeg har fundet 5 lækre outfits, som jeg er blevet herre forelsket i, og havde lyst til at dele med jer, hvis nu I også manglede inspiration til en ny efterårs gaderobe.


MONDAY - OUTFIT 1
TUESDAY - OUTFIT 2
WEDNESDAY - OUTFIT 3
THURSDAY - OUTFIT 4
FRIDAY - OUTFIT 5

Og hvis det lyster, så må I meget gerne sende en besked på instagram med hvad i ellers kunne tænke jer at se..

Knus

Likes

Comments

Hey

Jeg ville lige dele et hurtigt mandagsoutfit med jer... Min elskede blazer er fra Envii, dog er den udsolgt på nettet, men den kan sikkert stadig findes i deres butikker, høhø. Min top er fra second female og dsv. udgået, men jeg fandt denne , som minder om. Nederdelen er fra Saint Tropez.

ses

#nouwoutfitLikes

Comments

Hvordan redigerer jeg mine billeder? Det spørgsmål bliver jeg ofte stillet and Here I am 2 tell u.

Lys?
Godt lys er virkelig det vigtigste, hvis man gerne vil have taget et rigtig godt billede. Jeg går efter naturligt lys, så stiller mig tit foran vinduerne herhjemme, når jeg skal tage billeder.

Hvid baggrund?
Den her kender alle nok efterhånden, men jeg bruger Facetune's "whitening -tool" til at gøre mine billeder hvide.

Filter?
Vsco: har nogle af de fedeste filters!! Lige pt er jeg rigtig glad for at bruge A4, A6 og M5. Jeg ændre også tit på lysstyrken og skarpheden. LILLE TIP: Inde på Vsco kan du " Copy" dit filter og sætte det ind på et nyt billede. Mega nemt, hvis man bruger det samme filter hele tiden.

Afterlight: Jeg elsker Afterlight!! Derinde har du muligheden for at lege med appen og gemme dit helt eget filter!! Jeg bruger også Afterlight til, at få mine billeder til at se " Dusty" ud.

Facetune: Facetune er virkelig bare et must have!!

Tanned?
Hvis man gerne vil se lidt brun ud, så er instagrams filter "Slumber" rigtig godt til det. - Husk at sætte saturation helt op!!

Grains?
Oftest bliver jeg spurgt om, hvordan jeg laver de der grains på mine billeder.. Simpelt.. Vsco>edit>grains


Mhhh så kan jeg ikke lige komme på mere, men send mig gerne en dm, hvis der er noget du undrer dig over hehe..

Likes

Comments

Contains affiliate links
MINE ØJENBRYN??

Hej

Sagen er den, at jeg rigtig rigtig rigtig ofte modtager dms på instagram omkring mine øjenbryn og hvordan og hvorledes!!! Så fordi jeg er for doven til, at skrive det samme om og om igen, så tænkte jeg, at det var nemmest for os alle sammen, hvis jeg bare samlede det et sted... På denne platform, som jeg ingen kendskaber har til lol.

Yes øhm, der er faktisk ikke så meget at sige. Jeg er simpelthen bare så heldig, at være født med meget mørke og kraftige øjenbryn, høhø. Jeg lader egentligt bare mine øjenbryn sidde i panden, som de nu bare gør af sig selv. On a daily basis reder jeg bare mine bryn med sådan en spoolie, og så er vi egentlig good to go. Til tider, når det virkelig trænger, så får jeg dem lige fikset lidt af min veninde, selv tak Johanne.

Jeg farver/tegner dem stort set aldrig, da det meget nemt kan komme til, at se virkelig grimt og voldsomt ud på mig. MEN så de få gange, hvor det nu sker, så bruger jeg bare min lille ven fra ABH.


ses


Likes

Comments