Header

Her er et par billeder fra i går, hvor dagen gik på at gå op og ned ad strøget, søgen efter sushi og ikke mindst SCARLET PLEASURE!!!

Det er jo Joachim's stiks

Og en lille video, hvis det skulle lyste

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey vennerne, jeg håber I har det super skønt her til formiddag! Jeg prøver så vidt muligt, ikke at bruge makeup til hverdag, men her kan i se, hvad jeg bruger, når det nu er hehe. Hvis I gerne vil se, hvordan min makeup typisk ser ud til fester, så må I meget gerne like, kommentere, sende mig en dm eller whatever, haha.

1. Her ser I mit totalt nøgne ansigt, haha. Men jeg starter normalt altid med at fugte min hud, inden jeg påfører noget som helst.

2. Jeg bruger en primer fra sleek - I panden, på næsen, hagen og kinderne.

3. Jeg påfører MUFE's Ultra HD Foundation, som jeg er blevet helt vild med, da den giver en super glød

4. Da jeg gerne vil have, at min makeup skal være "dewy", så vil jeg helst bruge cremede produkter, så jeg laver bare noget contour halløj med ABH Contour kit. Denne palette har længe bare stået i skabet, da jeg virkelig ikke havde haft gode oplevelser med den, men her for et par uger siden, valgte jeg at give den en chance igen, og jeg er faktisk blevet vild med den haha.

5. Efter jeg har blendet det hele ud, så sætter jeg under øjnene med min Laura Mercier setting powder - Både så det ikke skal crease, men jeg lader også pudderen sidde lidt, inden jeg fjerner den igen, da den lysner lidt og får én til at se mere vågen ud haha.

6. Her bruger jeg bare Mimosa fra mit glow kit som bronzer for, at give en sund og nice glød til huden.

7. Igen vil jeg gerne have, at min makeup er dewy, så jeg bruger en flydende highlighter fra sleek - Seriøst, hvis I mangler en ny highlighter, så er det denne i skal have fat i!!! I SWEAR BY THIS

8. Jeg lægger en smule øjenskygge for, at definere mine øjne. Jeg bruger de her to farver fra Morphe paletten 35OM

9. Jeg bukker mine vipper, og bruger normalt ikke mascara, men lige i dag blev det til en lille smule. Jeg bruger Better Than Sex fra Too Faced.

10. Til sidst påfører jeg lidt blush og lipgloss.

Her kan I så se det færdige look. Det tog ikke mere end 12 minutter, haha. Super simpelt, det er ikke for meget eller for lidt - efter min smag.

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

1) Jeg gemmer altid på tyggegummi i min taske.

2) Høretelefoner og oplader!!

3) Jeg har altid en hand sanitizer, vådservietter, kleenex, plaster og panodil i min taske.

4) Jeg har også altid en mini parfume med rundt.

5) Læbepomade og lipgloss

6) Mine kort, gamle boner, biografbilletter og polariod billeder.

7) Hårelastikker

8) Et kamera

9) Jeg glemmer tit, at tage mit penalhus med i skole, så derfor har jeg to highlighters og en kuglepen i min taske.

10) Af en eller anden grund er solen ALTID helt vild skarp, når jeg har køretimer, så et par solbriller har også fået bolig i min taske, hehe.

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

Mit navn er Ditte Marie, jeg er 24 år og bor i Aarhus C!

Til daglig er jeg i gang med min PBA i Retail Design på TEKO i Aarhus. Jeg er lige nu på 7. semester og i gang med at skrive min afsluttende BA opgave. Så det vil sige, at jeg faktisk er færdiguddannet her til december, hvilket jeg slet ikke kan forstå! Det er så vildt.

Når jeg ikke bruger tid på min opgave er jeg typisk sammen med mine veninder. Vi tager tit på café, går ture, laver mad sammen, tager ud og spiser, får drinks i byen osv. Jeg har en håndfuld skønne veninder her i Aarhus, som jeg virkelig er glad for!

Jeg tager også tit til Sønderborg, hvor jeg oprindeligt kommer fra, for at besøge min familie og mine veninder dernede. Det er rart med en off-weekend, hvor jeg kan slappe helt af!

Udover at skrive på min opgave, hænge ud med veninder og besøge familie træner jeg også i Fitness World og arbejder i en tøjbutik på Strøget – den hedder No. 43 og er en midlertidig pop op shop med en masse lækre varer!

Ved siden af det ovenstående, startede jeg faktisk for et års tid siden min egen enkeltmandsvirksomhed, KENVI design, hvor jeg løser freelance opgaver inden for Retail Design. Den primære årsag var for at få en masse erfaring sideløbende med min uddannelse, men også for at få et netværk inden for min branche, inden jeg i det nye år skal ud på arbejdsmarkedet.

For kort lige at fortælle hvad min uddannelse egentlig går ud på, så er det primært butiksdesign og konceptudvikling jeg beskæftiger mig med. Vi designer kommercielle rum til brands således, at det skaber merværdi for dem på bundlinjen. Det er en meget kreativ uddannelse, hvor vi får lov til at udvikle koncepter i fysisk forstand og være med til at skabe rammerne for diverse virksomheder.

Hvad mener du er 3 items som alle skal have i sin garderobe?

’’Less is more’’ – Man behøver ikke købe alt fra trendafdelingen i H&M og konstant være med på de små trends der hele tiden bliver skiftet ud anyways. For mig fungerer det bedst med en basic garderobe med gode jeans, toppe, langærmede bluser, skjorter og forskellige striktrøjer – hvor jeg så har mulighed for at pifte det op med nogle vilde sko eller en anderledes jakke. Jeg vil hellere betale lidt ekstra for god kvalitet og vide, at det holder i længere tid.

Så hvis jeg skal vælge 3 items, vil jeg helt klart sige et par jeans du føler dig godt tilpas i og som kan bruges i forskellige sammenhænge. Derudover en lækker strik, især her til efteråret og vinteren! Og til sidst en sort cowboy jakke måske? Sådan en kan altid pifte ethvert outfit op og gøre det lidt anderledes, men stadig simpelt.

Hvad er dit go to look?

Always black. Haha! Jeg er nok en meget typisk dansk pige, der for det meste går i sort tøj – eller i hvert fald nedtonede farver. Men det tøj jeg hopper i afhænger meget af mit humor. Nogle dage er jeg i sneakers med en bomber jacket og andre dage i støvler med en pæn uld jakke f.eks.

Hvordan redigerer du dine billeder?

Jeg bruger egentlig kun to forskellige apps når jeg skal redigere mine billeder. Den første er FaceTune og den anden er VSCO. Jeg starter altid i FaceTune, hvor jeg bruger redskaberne:

Whiten: Den bruger jeg til at gøre baggrunde hvidere. Det er også med til at skabe en god sammenhæng i feed.

Details: Den her bruger jeg til at gøre elementer på billedet skarpere – noget jeg ønsker at skabe fokus på. F.eks. mine sneakers, kaffen på billedet eller noget af mit tøj. Det kan hurtigt få billedet til at fremstå af bedre kvalitet.

Smooth: Det her redskab bruger jeg til det modsatte af details. Elementer eller områder på billedet, som jeg ønsker at fjerne fokus fra eller gøre det mere smooth. Det kan f.eks. være baggrunde, ens hud, hår, borde osv.

Til sidst åbner jeg billedet i VSCO, hvor jeg smider filteret HB2 på. Justerer typisk filteret ned til +4 +5 eller +6 – det kommer lidt an på hvilket billede det er.

Afslutningsvis gør jeg billedet lidt koldt i Temperature ved at skrue lidt ned på ca. -2 eller -1.

Har du nogle tips til den perfekte feed?

Tror egentlig det handler om at have et visuelt øje. Jeg siger ikke, at jeg har det perfekte feed overhovedet – men fordi jeg arbejder meget kreativt og grafisk i det daglige, er Instagram et sted, hvor jeg har mulighed for at lege med det visuelle udtryk.

Men vigtigst af alt, så er det at skabe en rød tråd. Dét at bruge en gennemgående måde at redigere billeder på, gør automatisk, at ens feed vil virke sammenhængende.

Tip: I appen UNUM har man mulighed for at flytte rundt på sine billeder for at se hvad der fungerer bedst inden man poster det på Instagram.

Vigtigst af alt skal det være sjovt! Der er ingen regler på Instagram og det er nok derfor jeg er helt vild med det ;-) haha.

Du kan følge Ditte på hendes Instagram lige her

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

Er du en morgenperson? Nej, jeg hader alt ved at stå op. Samler du på noget? Jeg samler på MINDER! Jeg tager film og billeder af gode stunder hele tiden!! Plus jeg har utallige mapper og bøger fyldt med gamle boner, slikpapir, billetter, wifikoder og alt muligt andet fra ferier og ekskursioner. Hvad var dit yndlings tv-show da du var mindre? Jeg var stor fan af Scooby Doo, Hvad tænker du på inden du skal sove? Jeg plejer ofte at planlægge den næste dag, bl.a plejer jeg at tænke over tøjvalg eller de ting, som jeg skal nå i løbet af dagen. Hvad er din yndlingsfarve? Hvis hvid tæller, så er det min yndlingsfarve, og hvis ikke, jamen så er jeg vild med babypink og blå. Har du været afhængig af et computerspil? JA!! SIMS!!! Har du nogle dårlige vaner? Ja, jeg kan ikke modstå snooze-knappen. Har du nogle søskende? Ja, jeg har en bror. Har du nogle tatoveringer eller piercinger? Jeg har huller i ørerne. Hvilken kendt siger folk du ligner? Ingen lol. Din yndlings blomst? Solsikker eller hvide roser, ahhh. Hvad er dit drømmejob? Jeg vil gerne være noget indenfor kriminalpolitiet. Hvad er der under din seng? En masse papkasser fra ZARA. Er du en ren eller rodet person? Jeg kan ikke lyve mig fra, at jeg roder helt vildt til tider. Hvis du skulle bo et andet sted, hvor skulle det så være? London. Har du nogle skjulte talenter? DSV ikke..Hvad er din yndlings film? Jeg er ikke stor fan af at se film, men jeg ELSKER " Breakfast at Tiffany's". Noget folk sikkert ikke ved om dig? Jeg kan ikke lide at gå i sneakers. Kender du historien bag dit navn? Mine forældre ville gerne have, at jeg skulle have et internationalt navn, så det kunne findes på souvenirs. Jeg joker bare, der er ingen speciel historie bag mit navn. Hvad stod der i den sidste besked du fik? "smutter igen".

Knus Ems

Follow me on: Nouw & Instagram

Likes

Comments

YouTube
Emma Milojevic