Header

Adlink: Solglasögon

Äntligen har valpen fått komma hem!! Hennes namn är Snövit. Det har debatterats om hennes namn i flera veckor nu men Snövit kom vi tillslut överens om.

Hon är en riktig ängel och definitivt min nya myskompis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det snart bara en vecka ​kvar tills vi tar hem denna sötnos! Samojed valpar ser verkligen overkligt söta ut.

Hon är väldigt lugn, vilket nästan är oroväckande. Man lyfter upp henne, sen somnar hon i din famn.

Vi har alltid haft samojed så långt bak jag kan minnas. Detta blir vår fjärde samojed under mina 18 år. Samojedhundar är nog den enda rasen jag känner mig helt bekväm med.

Vår hund, Tussen, är den snällaste hunden som finns. Hon är en riktig glädjespridare och även väldigt lugn. Det kommer nog bli en perfect match med valpens personlighetsdrag, men det återstår att se!

Likes

Comments

Nyår spenderade jag med min familj och några vänner. Till förrätt åt vi hummer. Receptet till hummern är verkligen det bästa någonsin! Det består ungefär utav hummerkött blandat med champinjoner, vin och några kryddor. På hummern häller man smält ost, som är såååååååå god.

Till huvudrätt serverade mamma oss en köttbit med någon sorts potatisgratäng och rödvinssås. Efterrätten blev en liten miss haha. Mamma försökte sitt bästa med att göra "Glace au faur". Det är vaniljglass och bär som man täcker med maräng. Hon hade nog för mycket maräng på så den blev bränd väldigt lätt.. En sak är i alla fall säker, hon kommer aldrig till att göra Glace au faur igen haha

Min första lagliga drink, Frozen Strawberry Margarita. Det är tequila, cointreau (en likör) och citronjuice som blandats med is och frysta jordgubbar. Jag vet inte om mamma faila totalt med blandningen för det smakade väldigt skumt. Drinken skulle jag nog säga var en av de äckligaste drinkarna jag någonsin provat. EW.

Jag skulle sammanfatta mitt nyår som väldigt mysig. När mina vänner var ute och festa, valde jag att vara med min familj. Det valet ångrar jag inte, för det var antagligen det sista nyåret vi alla var tillsammans.

Mitt nyårslöfte:

Lev enkelt

Dröm stort

Va tacksam

Ge kärlek

Skratta mycket

Likes

Comments