Man är ju nöjd!!!!! Creed till linakhatib

Likes

Comments

Hej! Drog in till stan vid lunch och färgade ögonbryn. Drog sedan in till mormor och mötte upp Erica ett litet tag efter. Vi drog till systemet och köpte vad vi skulle ha. Och drog till henne efter det. På kvällen så vart det partaj som gällde för hela slanten. Igår kände jag mest för en myskväll. Men så blev det icke haha!
Drog till samma ställe som vi var på i fredags och sedan in mot stan. Just nu sitter jag framför soffan och kollar farmen! Blir sängdags tidigt. Work tomorrow

Likes

Comments

Här slänger jag in en bild på klänningen jag sa som jag hade beställt! Den sitter hur snyggt som helst på.

Likes

Comments

Igår jobbade jag en stund med pappa på kontoret med pappersarbete! Och på kvällen var det träning, var med på hela träningen förutom 10 sista. Har så förbannat ont i benhinnorna. Och efter det vara det bara soffläge. Tisdag idag och började dagen med en runda med hunden. Ikväll blir det gymmet. Kör ben idag hade jag tänkt. Fårse hur länge jag pallar med det angående benen. Annars får det bli överkroppen.
Cya latero

Likes

Comments

Igår träffade jag en saknad vän sandra! Vi var inne i stan och kollade runt i butiker och hade det allmänt trevligt! Vi tog en lunch på café noch! Efter det träffade jag mamma och mormor! Blev även en tur hem till kusinerna. Så blev en lugn kväll igår. Idag blir det även en hemmakväll. Funkar det också.

Likes

Comments

Men hur drömmiga kläder har inte Fiorucci??? Vill typ ha allt därifrån. Har valt ut några som jag har fastnat för!

Likes

Comments

Idag så kom Lisa Olsson kollektionen ut! Yesyesyes
Finns så mycket man vill ha. Kanske blir något man klickar hem vem vet! Speciellt den nedanför här på bilden.

DIREKTLÄNK

Likes

Comments

Gütenmorgen!
Gick upp vid 10 tiden och ska snart få i mig lite frukost. Sedan blir det en tur ute med hunden, ser ut att blåsa rätt mycket ute idag. Oskönt

Likes

Comments