Hej

Som ett nytt mål när denna termin började så var det att börja bli aktiv med att blogga, jag kunde självklart göra det under sommaren men kände att jag skulle inte ha så mycket att skriva om.

Under min sommar 2017 så skulle jag beskriva den lugn men ändå inte såå lugn, jag jobbade 2 veckor och 2 dar även fast jag skulle jobba i 3 veckor men jag jobbade alltid i övertid så jag samlade in alla timmar på det sättet och fick automatiskt längre sommarlov!

Under sommaren har jag och min familj varit hemma och lite här och där, Västervik, Linköping, Söderköping och Stockholm..! Det var tänkt att vara helst hemma i Sverige för att vi har två hundar och att vårat hus håller på att fixas, det har grävts, vattnas en himla massa och målats osv...

Nog om min sommar så är det den 3 Septemper och de går så oerhört fort!!!! Förra helgen var full fart på, jag var iväg på Pride här i Örebro ( åh guuu, ni som inte har testat... DO ITTT! det är mycket roligare än vad man tror. Dansade hela vägen och stöttade pride och var ba på glatt humör atm. ) Kvällen där på lördagen då så tog vännerna sina drinkar och jag fick ta min barnvänliga cola, men no worry, jag har alltid älskat cola så kvällen var kul att umgås med dom. Dagen efter tog jag och några vänner en spontanäventyr´´till Dollarstore, det är en utmaning att vara i en affär som är ny för de var premiär eller vad man nu säger den fredagen. Så fullproppad me folk och att försöka hitta något utan att få panik var lite mission impossible.

Veckan som var nu, var ingen ro heller! Det var långa dagar, på tisdagen var det aktivitetsdag, ons och tors så bakar vi hela dagarna + en historia lektion i torsdag. Vill inte att få er att tro att min vecka var värst av alla men den slet ganska mycket på min kropp, så igår städade jag ( ÄNTLIGEN!!) och det kändes sååå skönt att få det gjort. På kvällen kom mina närmsta vänner på besök och det var både musik, spel och prat i fleeera timmar och så slutade det med en tecknad film på natten :) Idag har jag inte så mycket planerat, jag ska läsa lite på min bok, plocka undan och se vad dagen har att ´´bjuda på´´.

XO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments