View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Asså nej är inte alls taggad på att åka till tandläkaren imorgon och dra ut en tand och sen återigen ta ut en till på torsdag eftersom det är trångt för mina tänder i underkäken, är livrädd att de kommer göra ont som bara det så att jag måste nästan avlidas...

Nej men tjo då hur de läget med er? Jo de helt okej för min del, idag är det Halloween ( tror jag) så det är inte så mycket speciellt som har hänt och kommer hända eftersom nu för tiden så klär dom flesta ut sig går o festar och dricker tills de slutar minnas deras namn och somnar mitt ute i skogen. Hahah ne drev men enligt deras sc story innebär deras kväll som ´´sexiga´´ kostymer, överdrivet smink och alkohol. Hej o hå!

Så idag kväll ska jag säkert kolla på favoriten av alla Halloween filmer, nämligen Hocus Pocus och äta godis tills föräldrarna säger till. Det låter ju bra. Men men nu måste jag väl kolla igenom resten av alla bloggar för att hänga me. Puss

Likes

Comments

Jag fattar inte hur man kan vara lika seg som jag på morgonen. Vartenda dag. God morgon förresten, idag vaknade jag Tack vare den underbara kylan som säkert kommer orsaka min förkylning längre fram i veckan. Gick upp vid halv 8 och insåg att det var nog dags att koka vatten så jag framstod som en gumma vid 70 åldern som gick runt med sin filt och kokade vatten för att få tillgång till halvbra kaffe på morgonen.

Jaja de gick de ja. Sen satte jag ju på mig byxor och som tur denna gång var jeans för att det slutar alltid med att jag mitt på dan undrar vad är de jag har på mig eftersom jag kan ju se ut som om jag aldrig hört talas om att det finns jeans och smink. Ja men idag när jag har sovmorgon så passade de bra med jeans och en halvtjock tröja som outfit yeea.  senare så smetade jag på Nude färgad betong även kallad för foundation, concealer och såå vidare. Drack mitt kaffe, fick ont i magen så jag besökte toan. Parfymerade mig rejält så att man ska passa in i samhället här i Örebro, snabbt går jag i evighets grusvägen och gnäller om den fantastiska morgon med kompisen som kollar snett på mig och kommenterar snabbt om sin morgon och jag inser att detta behövs att förändrats.

Sitter på bussen nu och ska snart av. Hej o håå 

Tumblr bild på min yoghurt ja😚

Likes

Comments

Tjo!

I den här helgen spenderar-/de jag hemma där jag bor egentligen bor och jag åker då hem varannan helg men annars är jag i min studentlya i Örebro och går på gymnasiet där på vardagarna... Men ialla fall så kom jag hem i fredagseftermiddag och igår såg vi i familjen på bio, nämligen Peregrines hem för besynnerliga barn. Den var faktiskt bra. Jag trodde inte att den skulle vara så bra, o sen har jag ju lärt mig att inte ha så höga förväntningar inför en film så det blev en surprise. Fast jag var ju rätt så förvirrad i en timma eftersom de började mitt i och de var så många obsvarande frågor tills man äntligen fick det klarare efter att halva filmen gick.

Jag har inte så stort intresse för att skriva om mina dagar och därför uppdaterar jag så sällan men jag skulle vilja dela av mig med tankar, åsikter och sånt kring mycket i vårt samhälle, alla vi i allmänheten och så vidare. För att jag kan erkänna att jag har starka åsikter om väldigt mycket saker och jag skulle tycka de var roligt att dela med mig. Så jag tänkte bara varna er i förväg.

Likes

Comments

God morgon på er! Idag vaknade jag runt 9 och kompisen hade redan vaknat lite tidigare så då gjorde vi färdigblandat pannkakssmet och så stekte vi helt enkelt pannkakor och åt det till frukost och fyfasen vilket lyx det blev så morgonen började bra. Sen dess så har vi tagit det rätt så lugnt, sjungit och kört vårat eget race haha. Nämen planerna för idag kommer nog vara att vi ska iväg till något lan, men jag kommer nog inte spela utan jag kommer bara kolla på och hänga med :)

Men något jag som jag måste tillägga är att jag har äntligen fått i ordning i min älskling lägenhet med hjälp av underbara vänner och familj så här kommer lite bilder på det finaste:

Likes

Comments

Hej!

Just nu är det natt/väldigt tidigt på morgonen för mig och jag sitter framför datorn och hostar å snorar, det är nämligen så att jag är sjuk nu och har svårt för att sova och somna om så då tänkte jag kolla på nån film men sen så hittade jag inte någon som jag fick lust av att se...

Men iaf så ville jag skriva här då, och börja blogga på nytt. Har bloggat förut men det blir oftast att jag gör en ny för att jag t.ex. brukat skriva om något jag inte är intresserad av och så vidare... Nä men asså jag gillar fresh clean dope yeaaaa.


Likes

Comments