Hej godingar! Först och främst, stort tack för all er kärlek! <3<3 Hade aldrig kunnat ana att lille mini skulle få såååå mycket kärlek och uppmärksamhet från er fina läsare och följare. Så underbart fina är ni!!

Och så kul med alla era frågor! Nedan kommer mina svar :) 
När kommer bebisen? Grattis ?
Tack snälla! Bebis är beräknad i början av 
februari <3

Grattis! Tog det lång tid för er att bli gravida?
Tusen tack! Ne, från att vi bestämde oss gick det väldigt snabbt och det är vi så tacksamma för <3

Hur mår du? Hur plussade du? Stort stort grattis, att bli föräldrar är verkligen så häftigt!
Ååh tack! Ja det är verkligen ett mirakel <3 Jag mår och har faktiskt mått bra under hela graviditeten hittills! Jag brukar i vanliga fall bli väldigt lätt illamående och pga både järnbrist, lågt blodtryck och lågt blodsocker har jag i många många år haft problem med extrem trötthet. Så jag märker faktiskt ingen större skillnad nu under graviditeten. Hehe. Visst har jag mått illa och varit trött men det är inte jättemycket mer än jag är van vid. Så det är jag väldigt tacksam för :)

Jag tänkte berätta om mitt plus i ett separat inlägg så stay tuned :) 

Sååååååå fantastiskt!!!! ? Längtar så efter lilla knoddis <3<3<3
Ååååh jaaaa! Som vi längtar <3<3<3Hej! Hur har du kunnat dölja din lilla kula på sociala medier? Kram och grattis.
Åh men tack! :) Jag har försökt ta bilder framifrån, bakifrån eller med något löst sittande plagg över. Ibland tycker jag att man har kunnat skymta den lilla kulan man kanske inget man tänkt på när man inget vet :) Kram

Stort grattis! Kommer du att tipsa om snygga barnprylar och inredning? Ska själv ha barn i januari och får lite lätt ångestpåslag av alla färgglada, plastiga prylar och leksaker man verkar behöva införskaffa sig ?
Tack, tack, tack! Det är något som jag tycker är supermysig och roligt så det kommer jag definitivt att göra. Åh vad kul, STORT grattis till er!!! Jag förstår dig precis ;) Det är något jag kommer ta upp här i bloggen vill jag lova!

Vet ni könet? När får ni veta? När får VI veta? Stort GRATTIS!!?
Vi vet inte könet än men har bestämt oss för att ta reda på det och kommer få veta inom ett par veckor. Efter det kommer jag berätta det för er här i bloggen :) 

GRATTIS!! Hur berättade du för din man??
Tusen, tusen tack! Jag kommer berätta om mitt plus i ett separat inlägg snart så håll utkik :)

Grattis!! När är det bf? Har/ska ni kolla kön? vilken v är du i nu?
Bebis är beräknad till början av februari. Så vi är i vecka 18 nu. Se mitt svar ovan angående kön. 

Så där, det var alla frågor och svar! Nu har jag en fråga till er! Bloggen inriktar ju sig på mode, inredning och livsstil. Skulle ni tycka att det vore kul att få följa graviditeten är i bloggen eller tänker ni OOOH NOOOO inte en till mammablogg? Stor kram på er!

 

Gillar

Kommentarer

Ni har väl inte missat Isabellas nya hus? Om ni har det så kommer bilder här nedan.

Tappade hakan när jag såg dessa bilder. Vilket hus alltså! Materialvalen, alltså wow och alla dessa underbara fönster som vetter ut mot naturen. Magiskt om ni frågar mig! 
Bildkälla

30 millar kostade den här drömmen och jag bara måste säga att jag är så imponerad av den här kvinnan! Hennes enorma driv som tagit henne dit hon är idag är så otroligt inspirerande.

Och jag måste passa på att slå ett slag för trähus. Jag tycker att det är så fint! Speciellt när huset ligger mitt bland skog och natur. Thumbs up!

Gillar

Kommentarer

Åååh jag kan inte fatta det men vi ska bli föräldrar åt en liten knoddis!! Känner mig som världens lyckligaste! Har under de senaste månaderna bara gått runt med ett stort leende på läpparna. Som vi längtar efter den lille där inne!

Känns så himla kul att jag äntligen kan dela med mig utav det här till er! Det är såklart där alla mina tankar har varit under de senaste månaderna. Har liksom inte kunnat tänka på något annat <3 
Anar att ni kanske har en och annan fråga som jag mer än gärna besvarar i ett separat inlägg :) Så fråga på här nedan! Stor kram, E och en liten i magen

Gillar

Kommentarer