Om ni åker till Salobrena eller till Malaga-området bara måste ni ta en trip till Frigiliana. Så otroligt fin by som ligger uppe i bergen. 
Väldigt Instagram-vänligt överallt!
Hit kommer jag definitivt vilja åka tillbaka!
Dööör så fint!
Sådana här fina dörrar fanns det precis överallt!
Och gatorna, så mysiga!
Ja ni ser ju själva. Så magiskt vackert! Här fanns både lite shopping, mikrobryggeri-pub, mysiga restauranger, fina dörrar på varenda hus, mysiga små gränder och slående utsikt. Verkligen ett tips om ni har vägarna förbi :)
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

En av dagarna vaknade vi upp till grå himmel så då bestämde vi oss för att åka ner till Gamla Stan och det gjorde vi verkligen rätt i. Så himla mysigt och utöver allas förväntan.

Jag och två av min favoriter redo för lite stros <3
Tänk att ha en sådan här trappa upp till sitt hem!
Vi hittade även en liten marknad där jag hittade dessa fina korgar. 
OCH lösgodis! Haha, så gött att plocka ihop en liten påsen som vi delade på. 
Vätskepaus i värmen!
Så fint precis överallt!
Jag invigde min nya klänning som ni hittar här! (klick) Såg dock att den var slut, kanske den finns kvar i någon butik? :)
M A G I !!
Fyndade även en byxdress på marknaden. Inte vad jag hade förväntat mig att hitta där. Verkligen såå fin! :) 
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Hej godingar! Nu när jag har varit iväg på semester har det ju blivit en hel del semesterbilder både här och på Instagram. Jag har märkt att det är inte alltid att dessa semesterbilder uppskattas lika mycket som mina andra bilder.

Det har fått mig att reflektera lite över min Instagram :)
Så om det är några jag ska fråga vad ni gillar att följa så är det ju ER! Vad är roligast att få se på min Instagram tycker ni? Vad inspireras ni av? Vad gillar ni inte? Vad vill ni ha mer/mindre av? Jag tycker att det är så svårt! Självklart lägger jag ju bara upp bilder som jag själv är bekväm med men vore ändå underbart med en liten input från er. NI är ju ändå mina experter <3 Så lämna gärna en kommentar här nedan vad ni vill se mer/mindre av, så lovar jag att ha dessa i åtanke i framtiden :) Puss på er!

Gillar

Kommentarer