God morgon på er! Måndag igen och jag har precis avnjutit veckans första kopp kaffe framför Nyhetsmorgon, så mysigt! Hösten lurar runt hörnet och för mig är det en liten nystart. Jag brukar ofta avge ett "höstlöfte" och inför den här hösten har jag bestämt mig för att försöka njuta mer av mornarna, inte bara rusa iväg med en smoothie i handen, utan gå upp lite tidigare, äta en lugn frukost och bara vara för en stund. Tror jag behöver det, stressar så mycket i jobbet och att då stressa på morgonen också gör ju inte saken bättre. Jag har alltid varit sådan som stressar mycket. Tänker ofta att det är sådan jag är, men så behöver det ju inte vara. Jag är inte född sådan, det är bara hur jag har blivit och det är aldrig försent att försöka ändra på det. Eller hur? Och det finns ju faktiskt väldigt många situationer där man är stressad helt i onödan. Jag vet att det inte går att ändra över en dag men jag ska försöka tänka mer på det. Något mer som minskar min stress är träning. Det finns nog inget som lugnar mig mer, ändå är jag helt värdelös på att unna mig det, men det är det ta mig tusan slut på nu! Mer sömn och mer träning. Så får det bli. Nu måste jag kila mot jobbet! Vi hörs snart igen <3 Kram, kram 

Gillar

Kommentarer

Den här väggen har blivit lite av ett evighetsprojekt. Jag flyttar, fixar och trixar fram och tillbaka men blir aldrig nöjd, men idag ställde jag dit vår träbänk under hyllorna och kände äntligen att det börja likna något. Jag var även iväg och köpte ett olivträd (håll tummar och tår att jag ska hålla det vid liv!) och tyckte att det gjorde sig riktigt fint där. Stod även och fingrade lite på ett megastort olivträd och insåg när jag kom hem att jag nog borde köpt det istället. Lite saftigare prislapp på det dock, men ack så fint det hade blivit. Älskar stora träd! Önskar bara att jag hade lite mindre bruna fingrar.

Men men, nu vill jag veta vad ni tycker om vår tavelvägg? Den är till höger om vår TV-bänk och snett över vårt matbord, så man kan vila ögonen på den vart man än sitter i lägenheten :) Nu ska jag knäppa av några till bilder här hemma innan jag kryper upp soffan med lite jobb och serier. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

God morgon fina ni! Alltså förlååååt för den värdelösa uppdateringen som varit. Som jag skrev sist så har jag tappat inspirationen och tiden finns liksom inte. Tycker det är sååå tråkigt och jag önskar jag kunde dela upp mig i två personer så jag hann med allt jag vill i livet. Men nu går ju inte det så jag jobbar verkligen på att försöka hitta ett sätt att kombinera att jobba mer än heltid, vilja hitta på massa roligt på helger och kvällar och uppdatera bloggen och Instagram med hög kvalitet. Idag har jag iaf avsatt massa tid till bloggen och känner att inspirationen sakta men säkert är påväg tillbaka :)

Jag tänkte börja dagen med att dela med mig av en intervju som jag gjorde med iDeal of Sweden. Ni vet, de som har så otroligt fina mobilskal som jag bara älskar!

Här kommer ett litet utdrag:

WE HAD A CHAT WITH STUNNING EMMA MELIN – AN INTERIOR STYLIST WHO ALSO RUNS A BEAUTIFUL BLOG PACKED WITH GREAT CONTENT.

What would you say is your ”signature style”? – Feminine, classic Scandinavian with a trendy touch Who is your favourite designer? – I like to mix both high and low, with Filippa K, Acne, H&M and Stella McCartney as some of my favourite brands. How would you describe your interior style? – Scandinavian and modern with a personal touch.
Which is your favorite interior magazine? – Residence Magazine If you could go back in time, what fashion era would you like to live in? – The 50s. I love that feminine style with high waisted pants, polka dots, curvy hips, fuzzy hair, cupcakes and Marilyn Monroe. What did you want to become when you were little? – At first I wanted to become an artist, but then I realized that I didn’t have the voice, haha. So then I wanted to become a Cop.

Gillar

Kommentarer