Som ni kanske vet sedan tidigare är jag väldigt svag för Desenios fina posters, där de har allt från fotokonst till texttalvor. Jag kan inte se mig mätt på dessa tavlor med dansare på, tycker de är så fina så kunde inte låta bli att klicka hem en till mig själv. Såg att de har fått in massa fina nyheter också som jag tänkte kika lite närmre på. Kolla bara in dessa! Och vet ni, jag har fixat en rabattkod till er igen, så när ni anger koden: melin25 i kassan, får ni 25 % rabatt på alla posters (ej deras exklusiva) Koden gäller från och med idag, den 28 februari till den 2 mars. Happy shopping på er! :) 

I samarbete med Desenio

Gillar

Kommentarer

God morgon! Vet ni hur glad jag är över ljuset i vår nya lägenhet? Det går liksom inte jämför mot vad vi hade tidigare. Och vet ni vad det innebär? Att det är sååå mycket roligare att fota!! Jag kan bli så frustrerad när det är fel ljus och bilderna inte blir som jag vill, men nu är det andra bullar!

Såhär såg INTE min frukost ut idag vill jag lova. Det var mer ett ägg och lite yoghurt som jag tryckte ståendes över köksbänken. Typ. Men igår, då såg den ut såhär. Eller man kanske ska kalla det för en sen brunch då vi var klara med den klockan tre ;) Syrran var här och vi bakade det trendiga bananbrödet som cirkulerar runt i alla sociala medier just nu. Och vet ni? Jag förstår varför, för JISSES vad gott det var! Recept kommer upp i veckan. Nu måste jag bege mig mot jobbet. Stor kram, E

Gillar

Kommentarer

Nytt överkast - från Sleepo.se

God kväll fina ni! Här ser ni några bilder från vårt sovrum som börjar bli någorlunda klart. Vad tycker ni? :) Vi har fortfarande en hel del kvar att göra i hela lägenheten men saker och ting börjar falla på plats iaf. Vi ska ju måla spröjsen vit i fönsterna, men det tog lite längre tid än vi trodde. Fönsterna i vardagsrummet är klara nu iaf, så nu är det bara kök och sovrum kvar :)

Ok, låt oss prata om vårt nya överkast från Linum som jag beställde från Sleepo.se. HUR fint? Jag typ smäller av varje gång jag tittar på det. Velade jättemycket på vilken färg vi skulle ha, tänkte skoja till det lite och köra på grå/turkos men tillslut föll det på grått ändå. Så typiskt mig, men jag suuupernöjd :) Tror den grå färgen blev bäst ändå faktiskt. Och vet ni vad? Just nu har Sleepo 20% rabatt på heeeela sortimentet. Ange koden: SLEEPO20 i kassan, gäller dagen (idag söndag) ut. De har verkligen hur mycket fint som helst. Så, happy shopping på er :) Kram, E

I samarbete med Sleepo.se

Gillar

Kommentarer