Oj, oj, oj! Jag vet några som kommer sova ofantligt gott inatt. Jag har precis bäddat sängen med de skönaste lakanen jag någonsin klämt på. De är gjorda av 100% bomullsjersey och är mjukare än den mjukaste babyrumpan, haha! Våra linnelakan har fått en rejäl konkurrent vill jag lova.

Lakanen kommer från Beach House och finns bland annat att köpa hos Sleepo.se. Jag valde färgen "Plain White" och slog även till på ett kuddfodral i färgen "Plain Smoke" och jag ska nog köpa till ett till. Skulle inte ha något emot en hel uppsättning av Plain Smoke också. Kommer ju aldrig kunna sova i några andra lakan nu ;)

Gillar

Kommentarer

 Pink blanket // Grey blanket // Poster // Tray // Lamp

Hej finingar! Ni har väl inte missat att Miinto.se har börjat med inredning också? De har ju dessutom 20% på hela sajten (det är bara vissa varumärken som inte är med) fram till imorgon kl 12. Inte att missa :) Ovan finner ni mina favoriter från bland annat Edblad och By Krohn. Jag är väldigt sugen på att klicka hem både den rosa och den grå filten från Edblad. Klick, klick!

Gillar

Kommentarer

God morgon fina ni! Jag måste strax kila mot kontoret, så härligt att sitta mitt i Stockholm nu med nya jobbet, slippa pendla! Men mer om det en annan dag. Ville mest kika in och visa upp mitt nya fina case från Twist & Tango. Det lanseras i sommar i flera olika prints. Jag älskar verkligen mitt och kan tänka mig att lägga vantarna på ett till ;) Hoppas att ni får en skön onsdag! Kram, E

Gillar

Kommentarer