Jeans - Acne // Shirt - H&M Trend // Bag - Stella McCartney // Heels - Zara

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en härlig helg i solen :) Min har varit väldigt lugn då jag fortfarande inte känner mig helt hundra tyvärr. Hade helt glömt bort de här bilderna från förra helgen. Lite kallt var det, men nu är det inte långt kvar tills man kan gå klädd såhär utan jacka! Bara en dag kvar av februari nu, tjohoo! Nej, nu är det sovdags här hemma, trots att jag sovit massa i helgen känner jag mig helt slut. Natti natti!

Gillar

Kommentarer

Sofa - here // Linen - here // Rug - here // Chair - here // Marble table - here // Lamp - here 

Just nu får du 20% rabatt på din beställning hos ELLOS om du anger koden: 335426 Gäller ELLOS interna kollektion och även på möblerna fram tills imorgon, söndag! Jag skulle mer än gärna klicka hem allt här ovan. Älskar att de ha fått in mattan i vitgrå/grå också, då jag bara har sett den i beige/brun innan. Får nog ta mig en närmare kik på den känner jag. Klicka här för att komma direkt till ELLOS heminredning :)

Gillar

Kommentarer

Ligger fortfarande utmattad i sängen och blir så himla rastlös av det. Så nu ligger jag här och har massa inredning i huvudet. Är så sugen på att göra om lite här hemma. Inget drastiskt, men kanske en ny matta, ny tavla eller något annat som förnyar lite. Helst av allt vill jag ju ha ett helt hus att inreda, men det är nog ett tag kvar tills det. Så ett steg i taget :)

Så härligt att ljuset börjar komma tillbaka nu också. Har knappt gått fota här hemma i mörkret men förra helgen plockade jag fram kameran och knäppte några bilder, inte helt ljust än men det är på god väg :) Hoppas att ni får en härlig fredag!

Gillar

Kommentarer