God morgon söndag! Idag är det bara två veckor kvar till Alla Hjärtans Dag. Har ni tänkt köpa något till nära och kära? :) Min kära fästman är bortskämd och har redan fått en present av mig, nämligen den här klockan från Daniel Wellington. Jag valde en till mig själv också. Har ju redan en i rosé men kände att en i silver matchar ringen bättre. Så nu pryder den här klockan min arm :)

Vet ni vad? Jag tänkte vara extra snäll såhär inför Alla Hjärtans Dag och erbjuda er 15% rabatt hos danielwellington.com Använd koden "EMMA" i kassan. Happy Shopping!

Gillar

Kommentarer

Förra veckan var jag och Frida på Vass PR och spanande in sommaren hos Sephora. Vi välkomnades av en Valentine-oas blandat med vår- och sommarkänslor. Superhärligt! Jag fastnade framförallt hos mina favoriter Marc Jacobs och NARS. Marc Jacobs nagellackförpackningar är ju bara för fina. Skulle vilja fylla hela badrummet me dem. Och NARS läppstift, love it! Härligt med lite röda nyanser även till våren. Men nu hörrni, nu smiter jag iväg till SATS innan jag tar HELG :)

Gillar

Kommentarer

Funderar ni över vad som ska inhandlas till vårgarderoben? Här har ni svaret. Mocka, rosa, rött och babyblå ränder. Grejar ni det kommer ni ta SS16 med storm. Själv skulle jag gärna lägga vantarna på den randiga skjortan från Céline (drömmen!) och volangskjortan från H&M, som tyvärr är slut just nu. Mockaskorna från Mango och den röda skinnjackan från Filippa K känns ju bara som ett måste i vår, wow, wow, wow! 

Gillar

Kommentarer