Hej måndag och ny vecka! Ovan ser ni svaret på vad jag gör för att skydda min extremt torra hy såhär i vintertider. ACO Special Care är en djupt återfuktande hudvårdsserie och passar min hy perfekt. Favoriten är deras Body Cream, då den är riktigt fet och verkligen går in i huden. Jag gillar också att alla (förutom deon) är oparfymerade :) För er som är intresserade finns de att köpa på Apoteket.

Gillar

Kommentarer

Sneakers - Stan Smith // Socks - Gina Tricot 

Glad första advent fina ni! Jag var uppe med tuppen och slängde mig över adventsljusstaken idag. Älskar känslan av att få tända första ljuset, då börjar julen på riktigt för mig. Någon mer som känner igen sig? :) Och vad passar inte bättre än dessa glittriga strumpor såhär i juletider? En fin detalj till både sneakers och loafers tycker jag. Och vet ni vad? Nu har jag dragit två stycken vinnare i Gevita-tävlingen! Nämligen Ida och Emma!! Ni kommer bli kontaktade via mejl av Gevita inom kort. Stort grattis till er båda! Hoppas ni blir nöjda :)
  • Postad i: Outfit

Gillar

Kommentarer

1 - ELLOS // 2 - Svenskt Tenn // 3 - Rum21 // 4 - ELLOS // 5 - ELLOS // 6 - ELLOS

Som utlovat, tips på lite härligt julpynt. Jag är väldigt sugen på att klicka hem nr 1 eller 6 till sovrumsfönstret och hade vi haft en julgran hade defintivt en toffskula från Svenskt Tenn hängt i den :) Tror även jag ska ge mig ut i skogen och plocka en grankvist att pryda köksbordet med. Så fint! Nog om det. Nu ska här jobbas!

Gillar

Kommentarer