Just nu använder jag dessa till mitt hår. De luktar superfräscht och shampoot tycker jag är kanon! Balsamet har däremot en väldigt speciell konsistens, det är nästan hårt och är svårt att få in i håret. Men det kanske finns en anledning till att det är så? Jag kör på iaf och hoppas att det ska ge lite mer volym efter några tvättar. Om inte annat så ger det bra med glans och luktar gott :)

Gillar

Kommentarer

Charkisar! Har jag sagt att jag älskar det? Jag kan sitta och äta i timmar! Så när fästmannen föreslog det som kvällens middag kan ni ju bara gissa vad mitt svar var. Nu är vi mätta och belåtna här hemma och det är dags att krypa ner. Imorgon är det jobb som gäller och på lunchen ska jag möta upp min kära svägerska på Moderna Muséet för lunch och spana in den här utställningen :) God natt på er!

Gillar

Kommentarer

Candle holders - ELLOS // Vase - RUM21

Dessa fina ljuslyktor från ELLOS hämtade jag ut i fredags, lagom till helgen. Tycker att de gjorde sig himla bra på vårt soffbord och de är sådär härligt höstmysiga :) De finns även i grön marmor här! Nu måste jag fortsätta med massa jobb innan jag ska vidare till nästa jobb. Ha en skön måndag alla!

Gillar

Kommentarer