Efter en dag med jobb, x antal maskiner tvätt och städ mötte jag upp Isabelle och Julia på Wienercaféet. De två alltså! De boostar en med energi för ett helt år, minst! Vi satt och pratade i timmar. Ett perfekt avslut på en måndag och ett perfekt avslut för augusti månad. Är såå redo för september och allt vad hösten har att erbjuda. Nu ska jag krypa ner bredvid min underbara fästman, jag är allt bra lyckligt lottad <3

Gillar

Kommentarer

Igår när jag kom hem till Stockholm igen mötte jag upp syrran för en lyxfrulle på det ganska nyöppnade Kaferang. Absolut att rekommendera om ni har vägarna förbi Nytorget. Inredning är helt underbar dessutom! Efter frukosten hjälpte jag syrran med flytt till deras nya och helt fantastiska lägenhet. Dubbeldörrar, stuckaturer och svindlade högt till tak. Jag dör avundsjuksdöden! På kvällen blev det charkisar hos Frida med mina fina tjejer. Perfekt avslut på en fredag:)

Idag är det barnvakt till världens goaste Saga som gäller. Skansen stod på önskelistan och så blir det nog en och annan glass ;) Ha en härlig lördag allihopa!

Gillar

Kommentarer

Nu sitter jag på tåget påväg tillbaka mot mitt älskade Stockholm igen efter 2 veckors semester i Göteborg och Jönköping och det går ju inte låta bli att planera bröllop så fort det blir en lugn stund. Det är sååå kul och spännande! Och vet ni vad? Mina fyra tärnor har tackat ja och de kommer bli de finaste i hela universum och jag är så glad att vi ska få dela vår stora dag med dem!

Det är många av våra planer som jag kommer vilja hålla hemliga men har ni några frågor är det bara till att fråga på i kommentarsfältet så svarar jag såklart så gott jag kan :)

Gillar

Kommentarer