Tack för alla fina bidrag till tävlingen om ett Jane Koenig-halsband! Ni är så fina och jag önskar att jag kunde ge ett till er allihop men den här gången är den lyckliga vinnaren:

Anna: "Jag födde mitt första barn i höstas och det var klyschigt nog bland det häftigaste jag varit med om. Kärleken och lyckan ett litet barn ger är helt obeskrivlig. Dessutom är det helt fantastiskt få skapa, forma och följa en liten individ som sedan ska bli helt självständig. Till hösten ska jag börja jobba igen och då hade detta halsbandet varit perfekt. Då har jag min lilla kille med mig varje dag, i en liten kedja runt halsen!

Tack för en riktigt bra blogg!"

Stort grattis Anna! :) Jag kontaktar dig via mejl.

Gillar

Kommentarer

Här ser ni några bilder från vårt sovrum, som tidigare var köket. Det är inte helt klart än men det börjar ta form iaf och vi är supernöjda :) Under parketten hittade vi trägolv som vi har ljusat upp och så har vi målat väggarna i grått.  Ser ni tegelväggen? Den hittade min kära sambo när vi rev kaklet i köket, så fin! Den ska få sig en list och sedan ska jag visa er bättre bilder på den och våra garderober :)

Älskar verkligen ljuset här inne också. Eftersom vi bodde på bottenvåning innan var vi inte bortskämda med något dagsljus precis, men nu jäklar väcker ljuset oss i ottan varje morgon. Där fick vi så vi teg, hehe :)

Gillar

Kommentarer

Mors Dag närmar sig med stormsteg och just därför har jag fixat en grym tävling till er. I potten ligger ett valfritt Love Tags-Halsband (ej 18 K guld)från Jane Koenig. Jag bär mina nästan varje dag och vet inte hur många komplimanger jag har fått för dem. Perfekta Mors Dag-presenten, eller varför inte unna dig ett själv? Det enda ni behöver göra är att:

Kommentera här nedan varför just din mamma eller du själv är värd ett halsband. Bästa motiveringen vinner och jag drar en vinnare redan nu på söndag den 31/5! Glöm inte ange din mejladress.

Lycka till :)

Gillar

Kommentarer