Igår svängde jag förbi Ladurée på Grev Turegatan här i Stockholm. Jag har länge velat testa deras macarons och kände att det var läge att unna sig dem mitt i all renovering, jobb och uppsatsskrivande. Och jag säger bara, wow!! Inte nog med den superfina förpackningen så är de de godaste macaorns som mina smaklökar någonsin har stött på. Jag har dessutom hört att de ska vara ännu godare i Paris. Ja ni förstår ju vem som ska springa dit när hon är där nästa gång. Nom, nom, nom!

Gillar

Kommentarer

Modinåkerlind hade satsat på grönt och bjussade på grönsaker och blommor i mängder. Thumbs up!
By Malene Birger kommer ut med en urmysig och inte minst sagt snygg kappa som jag så gärna vill haffa. 
Och Gant! Hej snygga nyheter! Kappan och dessa sneakers väckte ett väldigt habegär hos mig.
Den här capen från Bik Bok fastnade jag för. Hur fin? 
Spalt PR bjussade på god lunch, nom, nom, nom . . .
Och snygga brillor från Marc by Marc Jacobs!

Någon mer än jag som önskar kunna stanna tiden, bara för några veckor? Herrejisses, jag hinner inte med just nu! I förra veckan sprang jag iaf runt på massa olika pressvisningar tillsammans med Frida. Jag spottade många godbitar som jag vill klämma lite på i höst. Nu ska jag iväg på pressfrukost med Safilo och spana in massa olika bågar från bl a Celine. Ha en härlig onsdag fina <3

Gillar

Kommentarer

Den här låg inslaget i ett fint paket när jag kom hem från jobbet en dag i förra veckan. Vårkänslorna bara sprudlar och jag bär mer än gärna prickigt den här våren och sommaren. Tack fina Provrummet :)

Gillar

Kommentarer