Igår fixade mannen ihop en rejäl skaldjursmiddag här hemma och det var såå gott! Jag själv har inget större intresse för att laga mat direkt, däremot gillar jag att fixa frukostar och göra efterrätter. Där kompletterar vi varandra väldigt bra, hehe! Så idag gick jag upp lite tidigare för att fixa en frulle till oss och då såg det ut såhär!

Nu ska vi hem till Maximilians syster och senare ikväll blir det födelsedagsfirande :D Ha en härlig lördag kära vänner <3

Gillar

Kommentarer

Jag har testat dessa två från Cicameds ekologiska hudvårdsserie. En morgon- och kvällskräm för torr hy och en Face Mist för kontinuerlig återfuktning och uppfräschning. 24h-krämen är en lite fetare kräm och är så skön att smörja in sig med, dessutom luktar den superfräscht! Face Misten kommer jag definitivt packa med på bland annat flygresor för att återfukta huden i den torra luften men även i väskan för att kunna fukta hyn under dagen. Känner redan att min vintertorra hy börjar må bättre och det är ett gott betyg. Ett litet tips såhär en torsdag bara. Här hittar du dem!

Gillar

Kommentarer

Lamp - Flos // Sofa - Artilleriet // White Pillow - Chhatwal & Jonson // Green Pillow - Svenskt Tenn // Rug - Chhatwal & Jonson // Coffe Table - Ox Denmarq // Candlesticks - Svenskt Tenn // Lightbox - BxxLight

God morgon mina vänner! Med tanke på att det är dags för en ny lägenhet snart är det väldigt mycket inredningstankar just nu. Mässing och grön marmor känns fortfarande hur hett som helst och gärna tillsammans med gröna och grå toner. Och Flos-lampan, kommer man någonsin tröttna på den? Tror inte det!

Gillar

Kommentarer