Jag säger bara Wooow Zara, vilka bilder! Den där röda klänningen är ju bara för fin! Jag skulle vilja packa ner den i resväskan nu på en gång, flyga till ett varmt land och strosa runt med den på kritvita stränder. Aaaaahh!

Gillar

Kommentarer

Äntligen på benen igen efter en vecka av sjuka. Inte helt pigg än dock men tillräckligt pigg för att hänga med min karl in till stan idag och shoppa dessa underbara jeans som jag spanat på från soffan i hela veckan. Hej 70-talet, I like you!

Gillar

Kommentarer

Idag fick jag hem dessa två halsband av Jane Koenig och jag är så kär, så kär! Har ju suktat efter ett länge nu och äntligen är de mina! Jag velade dock lite mellan guld och silver men tillslut föll valet på guld, eller förgyllt silver som det heter och jag är supernöjd! Modellen heter Lovetag" och jag valde ett i längden 60 cm, där det är ingraverat E som i Emma och M som i Maximilian, såklart, iiih :) Sedan valde jag även en kortare modell som är 42 cm långt och på det står det också ett E.

Halsbanden finns även i en 80 cm-längd och förutom guld och silver finns det i roséguld, rodierat silver och 18 karat guld. De har även superfina ringar, halsband och örhängen som jag skulle kunna klicka hem allihop, heh! Jag gillar verkligen att de är så stilrena och att de går att använda till både vardags och sena utekvällar, helt i min smak! Jag slängde på mig halsbanden direkt och nu vill jag aldrig mer ta av mig dem! Ska se om jag frisknar till snart så jag kan knäppa några bilder på dem i dagsljus till er <3

Gillar

Kommentarer