Pullover - Filippa K // Coat - Ganni // Turtleneck - Filippa K

Fram till midnatt idag har alla medlemmar och de som blir medlemmar 15 % på nästan hela sortimentet hos boozt.com. Ange bara koden SPSET498 när ni checkar ut i kassan. Här ser ni mina favoriter just nu. Den gröna tröjan från Filippa K skymtade jag på den här tjejen och har sedan dess inte kunnat släppa tanken att matcha den till grå kostymbyxor och sneakers. Sååå snyggt! Den finns även att köpa här! Happy shopping :)

Gillar

Kommentarer

Helgen med familjen har varit sååå mysig. Vi har shoppat, ätit på Fotografiska, där det var en fantastisk utsikt och god mat (tips om ni är i Stockholm!), vi har varit på Skansens julmarknad och jag har myst med min lille vovve varenda minut som blev över. Om tre veckor är vi återförenade igen, längtar ihjäl mig! Den här söndagskvällen spenderas i tvättstugan varvat med soffan. Hoppas att ni också har haft en mysig första advent :)

Gillar

Kommentarer

Bjuder på två bilder som syrran tog på mig för några veckor sedan. Ligger hemma med en jäkla värk i övre magen. En blandning av magkatarr och dyspepsi skulle jag tro och det är inget vidare vill jag lova. Är så trött på att ständigt ha ont!

Hur som helst, i helgen kommer mina föräldrar och min saknade lille vovve upp och hälsar på och jag längtar så jag spricker! Att få spendera helgen med min familj känns lite extra lyxigt nu när vi inte bor i samma stad. Och min lille Prince, som mami och papi har fått ta hand om nu när jag gör min praktik och inte har råd med hunddagis, som jag saknar honom. Försöker att inte tänka på det så mycket då det är skitjobbigt att vara ifrån honom! Min lille vovve och bästa vän <3
  • Postad i: Outfit

Gillar

Kommentarer