Någon mer än jag som dregglar över Zaras senaste lookbook? Jag dör lite... Det är precis såhär jag ser på och kommer komma ihåg hösten 2014. GRÅTT, denim, tunga material, överdimensionerade plagg, kostym, vida byxor och polo. Och soffan och stolen. Det är så nu och ni kommer att få se ännu mer av det nästa år. Heja Zara!!

Gillar

Kommentarer

Energismoothie, recept här!

Begav mig till SATS idag efter jobbet, försöker sakta men säkert komma igång med träningen på riktigt igen. Jag är nog definitionen av en jojotränare. Det är allt eller inget och jag är alltid för hård mot mig själv. Sätter upp alldeles för höga krav som förmodligen beror på den envisa tävlingsmänniskan som finns i mig. Men NU jobbar jag på att säga hejdå till "jojon" och hej till ett kontinuerligt tränande! Mixade iaf ihop en otroligt god smoothie till mig och Älskling när jag kom hem från gymmet. Jag brukar vanligtvis söta smoothien med lite honung men i det här receptet hade de äppeljuice, inte så nyttigt kanske, men otroligt gott! Yum :)

Gillar

Kommentarer

Det är livsfarligt att praktisera på Åhléns huvudkontor och vistas bland alla dessa fina produkter varje dag. Det är så mycket jag vill ha och i vår kommer det in ännu fler fina varor! Men än är det inte vår, först kommer ju faktiskt den underbara julen. Man må tycka att det är ett tag kvar men den här tiden brukar bara flyga förbi! Därför har jag redan funderat lite kring adventsljusstake och annat julpynt som ska få ta plats här hemma. Ljusstaken ovan har jag spanat på sedan första dagen på praktiken, hur fin? Här hittar ni den!

Gillar

Kommentarer