Bag and shoes -- Stella McCartney // Knit, pink jacket and belt - Acne // Black jacket - H&M // Green marble tray - Nordstjerne

Dessa saker står högt upp på min önskelista till hösten. Skorna från Stella McCartney är ju bara to die fooor!! Och jag bara måste haffa jackan från H&M Fall Collection som kommer in i nästa vecka! Den gröna stickade tröjan och bombarjackan i siden från Acne känner jag ett sjukt måste-ha-begär efter och Stella McCartney-väskan har jag inte släppt än minsann, en dag ska du bli min! Vi kommer få se så mycket grön marmor i hemmen i höst så vi kommer storkna men just nu är jag galen i det och att sätta ett skärp i midjan på koftan eller kappan känns mer självklart än någonsin!

Gillar

Kommentarer

Skirt - H&M // Polo - Zara // Clutch - By Malene Birger // Sunnies - Ray Ban // Sandals - Zara

Igår var det sista dagen på modeveckan i Stockholm och då gick jag klädd såhär. De här tre dagarna har varit grymma och det har varit extra roligt att få spendera dem med mitt härliga Projectiongäng! Jag kommer lägga upp fler bilder här framöver från dagarna men nu måste jag ta tag i allt jag ligger efter med här hemma för i helgen åker jag och min karl till Jönköping för kräftskiva med mina otroligt saknade vänner där hemma! Ska bli såååå kul!

  • Postad i: Outfit

Gillar

Kommentarer

Tänkte att jag skulle bryta av alla bilder från Fashion Week med lite inredning för det brukar ni uppskatta :) Här ser ni vad jag suktar efter hos H&M Home just nu. Mässing, grönt, marmor och trä. Det är precis så mina inredningstankar går just nu. En stor tumme upp för H&M!

Gillar

Kommentarer