IMORGON får vi nycklarna till nya lägenheten. Helt sjukt ju! Mycket inredningstankar i huvudet på mig nu med andra ord. Är så himla sugen på ett soffbord i grön marmor med ett underrede i mässing. Och på tal om mässing så skulle jag vilja ha det i hela lägenheten, hehe. Och marockanskt kakel! Vet inte vart jag skulle göra av det bara men jag vill ha det någonstans. Vår matta är ju lite åt det hållet så det kanske räcker med den. En kaktus ska införskaffas också! Tänk vad snyggt till grön marmor och så en resa till värmen i september på det. Jackpot på hög nivå!

Gillar

Kommentarer

Sweatshirt - Acne // Shorts - H&M Trend // Sandals - MarcusB // Bag - By Malene Birger 

Bjuder på några bilder från helgen! Nu måste jag kila iväg till jobbet. Sen ska jag hem och tvätta innan jag beger mig iväg och myser med familjen igen. Mami och Papi är på besök nämligen :)

  • Postad i: Outfit

Gillar

Kommentarer

Evighetskalendern från Lagerhaus har fått ta plats i vår hylla, likaså ljuset som luktar underbart god grapefrukt, finns även i hallon :) Kan inte fatta att vi får nycklarna till nya lägenheten i nästa vecka!! Vi som inte har börjat packa än, kanske dags att ta tag i det där. . Först ska iaf  golv och väggar målas, sen är det dags att flytta in!! Ser fram emot att få fixa och dona där och att få en uteplats! Det har jag saknat väldigt mycket i den här värmen, pjuuh!

Gillar

Kommentarer