Fick äran att välja två bikinis från Triangl och vem tackar nej till det? Inte jag minsann! Så dessa två snyggingar hämtade jag ut på posten med ett leende idag. Nu är jag verkligen redo för en resa i aug/sep. Destinationen är ännu inte helt bestämd men det lutar åt Kreta eller Palma. En sak som är säker iaf, är att dessa två åker ner i resväskan först av allt. Tack Triangl! Sugen på en du också? Du hittar dem här!

Gillar

Kommentarer

Shirt - Zara // Pants - H&M Trend // Sandals - Birkenstock // Sunnies - Ray Ban 

Det är en riktigt trött tjej som skriver idag efter en helg med massa jobb och sena kvällar. I fredags var syrran här och vi såg den här filmen. Riktigt fin, tyvärr somnade vi ju som vanligt, haha! Igår kväll var jag och Älsk hemma hos Alexandra och Gustav och tittade på fotboll och åt skaldjur. Såå gott! Nu blir det soffläge och lösgodis resten av kvällen, mums :)

Gillar

Kommentarer 

Det verkar som att hösten hos H&M kommer bli helt awesome! Dessa plagg kommer förmodligen trilla in hos H&M i augusti och jag vill lägga vantarna på allihop! Att Alexander Wangs kollektion släpps i november också kommer göra H&M farliga i år igen. Thumbs up!

Gillar

Kommentarer