”I Extended är vi lite vassare, lite mer modemedvetna men mest av allt vill vi addera plagg med en ”to die for” känsla. Plagg som är helt rätt, just precis nu” säger Nina Starck, Designchef på Lindex.

Har ni sett Lindex senaste koncept, Lindex Extended? Inte? Då ser ni det här ovan. Lite som H&Ms Trendkoncept. Jag tycker att bilderna är jättefina och gillar när det är lite streetstyle-känsla på det. Jag har redan hittat några favoriter som jag vill haffa när de landar i butik och online. Bland annat den svarta jackan och den vita klänningen. Konceptet släpps redan nästa vecka följt av ett andra släpp vecka 17. Vad tror ni om det?

Gillar

Kommentarer

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here

Under modeveckan gick det inte att undvika sneakerstrenden som råder. Sneakers istället för klackar var snarare en regel än ett undantag. Jag själv körde på mina Vans en av dagarna, så sköna! Dock lite kallt men vill man vara fin får man . . . Hur som, ovan finner ni några sneakers som cirkulerar runt i mitt huvud just nu. De vita Nike Air Force 1 Mid och de roséguldiga flatformen (vilket ord!) ligger iaf högst upp på min inköpslista just nu. Högt upp på önskelistan ligger VÅREN! Amen.

Gillar

Kommentarer