Här kommer fortsättningen på min sammanfattning av 2013 :)

Juli - besökte min bästa Helena i Växjö innan jag, älskling och familjen hoppade på planet till Albufeira i Portugal som blev en underbar resa, när vi kom hem blev det Rihanna i Stockholm som var helt fantastisk!Augusti - var på Gyllene Tider med familjen i Tylösand och tillbringade några timmar på hotellets, relaxavdelning, sedan flyttade jag och min älskling till Stockholm, han bodde hos sin syster och jag fick bo hos bästa Christina, besökte Jönköping och var på kräftskiva med de bästa, mös med Emilie vid Strandvägen och jag och Maximilian köpte äntligen lägenhet i Stockholm!! :DSeptember - efter långdraget ögonproblem köpte jag glasögon för att vila mig från linserna, sprang en och annan löprunda utmed Kungsholmen, fick jobb på Åhléns City, kollade in omgivningen vid vårt nya boende och jag och älskling fick börja gå på dejt igen då vi bodde på olika håll ett tag :)Oktober - fick äntligen nycklarna till vår lägenhet, pappa och Maximilian slet som djur med att lägga om golvet, jag var på lite olika pressfrukostar, brunchade med mina fina tjejer, köpte Acne-jackan och upptäckte Pannkakshuset!November - gick på ytterligare pressfrukostar, blev fotad, köpte min efterlängtade kopparlampa, hade mycket inredning i huvudet och det bästa av allt, jag var på Bruno Mars med Sanna!December - gjorde lite julfint hemma, bakade otroligt goda Rocky Roads, lägenheten började ta from, lite snö fick vi se men det varade inte länge, jag och min kärlek firade 5 år och han överraskade mig på bästa sätt och så firade jag en härlig jul med min fina fina familj!2013 är ett år som kommer att bli svårslaget! Det har flutit på så himla bra för mig och Maximilian, dessutom har jag fått resa massa som jag älskar, jag har fått flytta till Stockholm som har varit min dröm länge, köpt LÄGENHET i STOCKHOLM, fått jobb på Åhléns City, kommit in på den utbildningen jag ville. Dessutom har jag världens finaste kille, familj och vänner omkring mig, så ja, jag känner mig himla bortskämd. Men jag välkomnar in 2014 med öppna armar och kommer att göra detta tillsammans med min pojkvän och våra vänner här i Jönköping :)

Gillar

Kommentarer

Här kommer en liten tillbakablick av halva mitt 2013. Andra halvan kommer upp imorgon :)

Januari - jag firade in det nya året med de bästa, fick äntligen tag på Nike-skorna som jag suktat efter, firade syrrans 25-årsdag och sa hejdå eftersom hon flyttade till Heidelberg i ett halvår, nyårslöftet satte in och jag tränade som aldrig förr, dessutom pluggade jag på bindningar i trikåteknik :)Februari - kunde inte ha börjat månaden bättre än med Fashion Week i Köpenhamn, jag höll hårt fast i träningen, det blev många powerwalks runt sjön i snön och Emma bjöd mig och Helena på lyxbrunch :)Mars - mamma och pappa köpte med sig massa fint från Victorias Secret i Las Vegas, jag klippte håret och gjorde det lite mörkare, fick ett fint påskägg av min kärlek och höll igång med träningen.April - jag, mamma och pappa besökte syrran i Heidelberg, jag lärde mig att äta sushi (nu älskar jag det!), vävde tyg i vävlabbet, var statist i en reklamfilm för Jönköpings City och besökte gymmet även på semestern :)Maj - jag och Helena tog en välbehövlig sista minuten till Cypern, jag sprang Göteborgsvarvet i hettan och var supernöjd med tiden, pluggade materiallära så det stod härliga till, var på intervju för min utbildning i Stockholm, sörplande många kaffe på Starbucks i Tyskland.Juni - tvingade med mina tjejer på RIX FM-festivalen där jag fick träffa Danny igen på efterfesten (mycket nöjd tjej) hehe, firade in sommarlovet med de bästa på Vätterstranden, firade min kusins student i Malmö, firade ännu en härlig midsommar och klippte även av mig håret!

Gillar

Kommentarer

Här är klockan som jag fick av mina föräldrar i julklapp. Jag är kär. Ofantligt kär. Vill aldrig mer ta av mig den! Materiell lycka när den är som bäst! Tack mami och papi ♥

Gillar

Kommentarer