Bildkälla

Det är lite höstkänsla över Stockholm idag och jag hade inte haft något emot att hoppa i den här godbiten från Acne. Kanske höstens snyggaste myströja. Ni hittar den här!

Gillar

Kommentarer

Idag blev det klart. Jag och Maximilian har köpt oss en lägenhet!!! En 2a på Södermalm med högt i tak och höga fönster, något som jag ansåg väldigt viktigt när man ska bo lite mindre. Jag är så glad att den blev vår och jag tror att vi kommer trivas superbra där! Vilken stor dag! Lägenhet i Stockholm, jag får nästan nypa mig lite i armen. Vi får tillträde till lägenheten i oktober. Så fram tills det får jag bo kvar här hos Christina. Världens snällaste och bästa Christina! Är så tacksam så ni anar inte! Nu är det läggdags här. God natt Stockholm!

En liten tjuvtitt på vårt kommande sovrum!

Gillar

Kommentarer

Igår kväll tog jag och Christina ett glas eller två blev det visst på Berns Bistro & Bar. Det var ju trots att lillördag och sista dagen av MBFW. Härligt att sitta där och inspireras av allt modefolk och suga in doften av fashion. Haha! Jag tog faktiskt en sväng till Kungsträdgården i tisdags också för att uppleva atmosfären och kolla läget lite. Det gjorde jag helt rätt i! Det var många kända ansikten jag fick se under så kort tid. Allt från Prins Daniel till Angelica Blick, Emma Mattsson och Anders Timell. Idag såg jag även Malin Cederbladh (Anette, Oves fru i solsidan) på tunnelbanan. Ja ni märker ju att jag inte är van vid Stockholmslivet ännu, är inte van att träffa på så mycket kända ansikten. Det blev iaf en himla trevlig kväll igår som avslutades på Kåken. Kameran var med mig så lite bilder bjuder jag på :)

Gillar

Kommentarer