Igår gjorde jag det. Klippte av mig håret! Trodde aldrig att jag skulle våga! Var så trött på att det bara hängde och att det inte var något liv i det. Just nu känns det lite ovant då jag aldrig har haft kort hår, men jag vänjer mig väl snart. Fräscha toppar har jag ju iaf! Säg hej till mitt lilla barr! 

 Gillar

Kommentarer

"Emma Melin

Välkommen till utbildningen Internationell inköpare!

Jag har glädjen att meddela dig att du i hård konkurrens med drygt 700 sökande antagits till yrkeshögskoleutbildningen Internationell inköpare!"

Gissa hur glad jag blev när det här mejlet trillade in hos mig i förra veckan!! Jag kunde inte för ett ögonblick tro att jag skulle vara en av de 5 % som skulle komma in, men det gjorde jag minsann! Så den 19 augusti börjar jag min resa till mitt drömjobb som inköpare inom textil- och modebranschen på Stockholms Internationella Handelsskola. Så ja, i augusti blir det flytt till STOCKHOLM! Kan knappt tro att det är sant! Är så glad, samtidigt som jag är spänd och nervös. Ett boende i Stockholm finner man ju inte genom att bara knäppa med fingrarna, men det löser sig det här. Jag är ju inte den som är känd för att ge mig i första taget ;)

För er som undrar så kände jag mig inte riktigt hemma på butikschefsutbildningen i Borås, det är ju inte butikschef som jag vill bli i första taget. Även om man säkerligen kan bli annat genom den utbildningen också så känns Internationell Inköpare i Stockholm som ett säkrare och klokare val för mig! Tjihoooou vad glad jag är! :D

Gillar

Kommentarer