Jag kickade igång påskafton med en löprunda på 6,7 km. Det var lättare än någonsin och trots mycket motvind så gick det undan. Himla härligt :) Resten av dagen bestod av jobb och efter jobbet väntade världens finaste påskägg på mig! Haha blev nästan lite rädd när jag möttes av en rymdraket i köket :P Söt han är, min sambo :) På kvällen blev det en himla trevlig förfest hos Malin med vin, champagne och massa annat gott :) 

 

 

 Gillar

Kommentarer

I fredags var vi som sagt hemma hos mina föräldrar på kvällen. Det bjöds på trerätters, påskäggsjakt och Skype med min saknade syster i Tyskland :) Supermysigt! 

 

 

 

 Gillar

Kommentarer

De senaste två dagarna har bestått av jobb, träning och mys med tjejerna :) Idag är det långfredag vilket innebär att man ska ha tråkigt därför har vi bokat tvättid och ska städa idag. Haha nej inte hela dagen, vi har även tänkt ta en promenad, gå på bio, kanske ta en lunch på Jensens och ikväll ska vi hem till mamma och pappa :) Mysigt! 

 

Har inte så mycket bilder att komma med idag då det får bli en inspirerande bild på Angelica Blick. Passar perfekt med en färgsprakande outfit såhär i påsktider! 

 

 

Gillar

Kommentarer