Jag har fått en liten crush på skyhöga och klumpiga klackar. Och med min längd skadar det inte med några extra cm :) Nr 1 och Nr 4 är mina favoriter, tyvärr är det inte så hög platå på de första vilket kan resultera i ömma fötter! 

 

1. Have2Have 2. Nelly 3. Nelly 4. Have2Have

 

 Gillar

Kommentarer

Jag har ett sådant sug efter en resa just nu, nej fel av mig, resOR! Förutom att jag vill åka till massa städer som jag inte har varit i än så drömmer jag mig tillbaka till mina favoritställen: LA, New York, London och så underbara Thailand så klart. Helst av allt hade jag åkt på minst fyra resor om året, men gärna fler! Dock kan det ju bli lite svårt. . . men önska kan man alltid göra :) Suget kanske beror på vädret, mörkret, kylan och allt plugg. . . Vem vill inte komma bort från allt det? 

 

Gillar

Kommentarer

Mitt i allt pluggande ringer DHL på dörren med ett stort paket i handen. Precis vad jag behövde för att förgylla upp dagen lite kände jag :) Har gått och funderat över den här jackan ett väldans tag och så fort den kommit in på hemsidan så har den sålt slut på en gång. Men jag lyckades få tag på den och jisses så snygg den är! Min garderob saknade exakt en sådan här jacka :)

 

 

Sista bilden kommer från Tyras blogg :) Gillar

Kommentarer