Bloggtorka hej! Men nu är jag här igen :) Har varit fullt upp det senaste. Ikväll är jag hemma hos mamma och pappa tillsammans med min Älskling:) Syrran och Jocke är här också, supermysigt! Imorgon drar vi till Götet igen (jag och Matilda var där igår också och shoppade) men imorgon blir det mest mys och kanske lite shopping ;) nu ska jag vara social igen, bjuder på en bild på kvällens efterrätt, nom nom nom :D

 

Gillar

Kommentarer

Hur snygga är inte paljettbyxorna!? Jag kunde inte låta bli att klicka hem ett par jag också! Perfekt till höstens utgångar :) 

 

 

 

Bilden är lånad av Sanne (längst till höger) och hennes blogg hittar ni här!

 Gillar

Kommentarer

God morgon fina ni! Jag har haft en lugn och skön morgon och ska snart traska in till stan för att kanske shoppa lite, men bara lite :) Sen ska jag hem och laga mat och det ska inte bestå av varken makaroner, spagetti, köttbullar, falukorv eller köttfärs, japp ni läste rätt! Nu ska jag ändra på mina matvanor för det här håller ju inte!! Efter det blir det Bodypump, jag börjar känna mig frisk nu och är grymt taggad på att komma igång med träningen igen. Är ni med mig!?

 

Nyvaken men glad tjej :)

 

 

Gillar

Kommentarer