Huset är städat och bordet är dukat. Nu tänkte jag locka håret och fixa mig lite, känner att jag är ute i god tid för en gångs skull. Våra kära gäster droppar inte in förän runt 14:30. Tror att det här kan bli riktigt bra, det kan inte bli annat med de människorna :) Ne nu ska det lockas! Gott Nytt År fina läsare! :)

 

Bjuder på lite bilder från min dukning :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

Sitter just nu ute i mamma och pappas sommarhus. Har varit här ikväll och ätit med hela familjen plus Maximilian och syrrans pojkvän. Supermysigt! :) Ska låna huset imon och fira nyår här med mina fina. Kan inte bli annat än bra :) Nu ropar sängen! God Natt!

Bjuder på en bild på mig och syrran :)Gillar

Kommentarer

Det är full rulle just nu. Igår rensade jag garderoben. Fyra svarta sopsäckar senare var jag klar och garderoben är fortfarande full! Så full att det knappt går in ett klädesplagg till. Woops! Nu är det shoppingförbud som gäller ett tag framöver! På kvällen kom Maximilian hem från sina föräldrar. Inge kul att behöva vara ifrån varandra i en vecka extra men så är det vid juletider :) Nu är han hemma igen iaf:) Vi hade lite minijulafton här hemma och jag fick jättefina julklappar! :) Bl a en spaweekend i Stockholm, ååh vilken underbar pojkvän jag har!

 

Idag var jag bjuden på Scones hemma hos Sanna tillsammans med Louise. Vi planerade lite nyår och var även och handlade mat till nyår. Mmm vad gott det kommer bli och vad kul vi ska ha det! :) Oj vad hungrig jag är! Dags för lite käk kanske. . . Ikväll blir det filmmys med min Älskling när han är hemma från jobbet :)  

 

Världens bästa pojkvän! 

Gillar

Kommentarer