Sitter just nu i skolans cafeteria och pluggar lite. Solen skiner från en klarblå himmel och efter skolan ska jag möta upp familjen i Santa Monica för lite shopping. Det är så kul att de är här! :)
Gillar

Kommentarer

Nu är familjen äääntligen här! Mötte upp dem igår kväll på LAX airport, sedan checkade vi in på Radison Sas hotell precis bredvid flygplatsen. Så idag vaknade jag upp i en hotellsäng och fick äta en underbar hotellfrukost! Lyx på hög nivå :) Idag har jag visat dem runt lite här i Marina del Rey och de har även checkat in på ett jättemysigt hotell cirka 15 minuters gång härifrån. På eftermiddagen/kvällen var vi på Venice och åt en grymt god middag och så visade jag dem Venice Beach och det uppskattades, det är så fint där nere! Min syster har min kamera så några bilder blir det inte idag. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon väntas det skola igen. Inte så jättetaggande nu när familjen är här, men det är bara till att bita ihop! :) 

 

 Gillar

Kommentarer

Vi hade en sjukt bra kväll igår! Vi var bjudna på lite Halloween-förfest hos några kompisar och de hade gjort så fint i deras lägenhet med massa Halloweenpynt. Det var lite extra kul för alla hade verkligen kört all in på sin utklädnad, det är väl så man gör det här i staterna:) Efter förfesten drog vi in till Supperclub i Hollywood för att få uppleva utelivet under Halloween i USA och det var riktigt grymt! Alla var utklädda och de hade pyntat utestället med skelett, spindelnät och läskiga demoner. Vi dansade hela kvällen och fick träffa allt från Mario till ett tåg. Tack för en riktigt grym kväll allihop! Tyvärr dog mitt batteri i kameran under kvällen så det blev inte så mycket bilder, men några hann jag knäppa iaf. T ex när jag och Camilla äntligen hittade vår Hattmakare, ja bilderna får tala för dig själva :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer