God kväll!

Jag kom precis hem efter att ha tagit en lång promenad här i Marina del Rey. Jag passade även på att gå förbi Carlton Hair och bokade en tid för slingor tills på torsdag. Det ska bli så skönt att bli av med utväxten som min senaste frisör misslyckades med. Jag gick utmed hamnen och som ni ser på bilderna så är det så himla fint nere vid hamnen. Det blir fler promenader och lite joggingrundor där :)

 Gillar

Kommentarer

Idag var jag på min History of Fashion Design-kurs och det verkade vara en intressant kurs men jag tror inte att jag kommer klara av den med tanke på engelskan. Så nu har jag lite smått panik! Jag känner just nu att jag bara vill satsa på engelskan och vet inte hur jag ska gå till väga för att lösa det då det är för sent att crasha de klasserna. Åååh vad jag är sur på mig själv just nu! Imorgon ska jag göra allt för att lösa det här. Nu ska jag bara ligga här vid vår pool och tänka och filosofera och vara glad över att jag har världens finaste pojkvän :)

 Gillar

Kommentarer

Ja hur var då min första skoldag? Jag skulle vilja säga att det var blandade känslor. Jag har skojat om att det kommer vara jag och massa asiater eftersom att de inte brukar vara så bra på engelska (inget illa menat, deras språk är ju så olikt engelskan så därför har de ju oftast svårare för engelska), vi skojade även om att min lärare skulle vara asiat så jag skulle få lära mig sådan där underbart hemsk asiatisk engelska. Tro det eller ej, men min klass består av mig, en tysk och 20 asiater med en asiatisk lärare. Inget illa menat mot asiater men när jag är i USA vill jag lära mig amerikanska med amerikansk accent! Aja vi får se vart det här slutar! Imorgon är det History of Fashion Design som gäller, det blir spännande! :)

 

 

Här har ni lite bilder från idag på skolans campus :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gillar

Kommentarer