Header

Jag och Amelia var nyss och kollade på Believe Movie på sergel. Va kan man säga? Vi blev fett lack på alla mongos som skrek, grät och vifta med händerna under hela filmen. Så jävla töntigt! Amelia va nära på att slänga sin dricka på dom, kunde inte sluta garva åt henne och alla löjliga människor inne på bion.
Nu är vi iallafall påväg hem, blir att gå och lägga sig direkt sen för att jag ska möta upp Frida på stationen klockan 8 imorrn. Puss<>

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina underbara!

Just nu så inviger jag, Marina, Bella och Mathilda nya Starbucks inne på centralen. Så blir väll att sitta här någon timma o snacka skit. Sen måste jag till centrum och köpa Vs till Bella och salva till mig. Får också gäster idag till middag så kaffet jag köpte nyss lät behövas!

Likes

Comments

Känner fortfarande att de är så mycket som händer men har inte bloggat på länge och Amelia gör inte heller det, så vafan jag får börja igen! Va dock beredda på att de inte kommer bli en massa inlägg varje dag, men jag ska göra mitt bästa!

Annars dom senaste veckorna så har jag umgåtts med kompisar, även bråkar mycket med massa olika pga av olika anledningar. Kan bara säga att är du en bitch mot mig är jag en bitch tillbaka, hur lätt som helst!

Aja ska ta och fixa lite saker nu, massa att göra idag!

Likes

Comments

  Gettysburg Battlefield, Pennsylvania, USA

Platsen för en av de blodigaste striderna i det amerikanska inbördeskriget. Mer än 7.800 soldater förlorade sina liv. Det är också den plats i Pennsylvania som tros vara en av de mest hemsökta i USA. Spöklika varelser sägs att vandra på fälten.  Besökare till parken har rapporterat att de sett och till och med prata med dessa fantomer från det förflutna. Sedan har det mystiskt försvunnit i tomma intet. Skrik och jämmer i vinden, ljudet av pistoler och kanoner - alla ekon från det fruktansvärda slaget har ibland hörts. Det är också där en av de mest övertygande videor av spöklik aktivitet någonsin spelats in. År 2001 tog Tom Underwood bilder av vad han påstod var 13 spöken som går genom skogen utanför Triangulära Field. Klicka  HÄR för att se inspelningar.


Aokigahara Skogen, Japan


Denna täta skog i skuggan av berget Mt. Fuji är en av Japans mest skrämmande platser och har blivit känd som världens näst mest populära självmordsplats, efter Golden Gate-bron i San Francisco. I genomsnitt tar 30 personer per år sitt liv under de täta trädkronorna. Invånarna deltar i en hemsk årlig "människojakt" för att hitta lik. Myndigheter har till och satt upp skyltar i ett försök att övertyga självmordsbenägna människor att ompröva sina handlingar.

Skulden för denna höga frekvens självmord får ofta romanen "Nami no Tou" av Seichō Matsumoto, boken avslutas med att två älskande tar sitt liv i skogen. Men innan det ansågs vara ett centrum för en gamla praxis "Ubasate", där sjuka personer påstås ha tagits till avlägsna platser med sin familj för att sedan ha lämnats att svälta ihjäl. Pga av den täta skogen som blockerar vinden finns där inga vilda djur vilket gör att skogen är känd för att vara mycket tyst. Andarna sägs hemsöka skogen. 


Katakomberna, Paris, Frankrike 

Eftersom befolkningen i Paris växte under 1700-talet, började stadens kyrkogårdar blir för fulla och myndigheterna tog till de mest fantasifulla, om än något okänsliga lösningar, för att lagra organ i en underjordisk flod från Paris forntida gruvor. Cirka 6 miljoner människor kvarlevor tros vara begravda där. Med en sådan allvarlig brist på respekt för de döda är det inte konstigt katakomberna är hemsökta. Besökare har påstod sig ha blivit berörda av osynliga händer och känt känslan av att vara följda. I ovanligare, mer extrema fall har en del haft hysteriska haverier eller påstod sig ha blivit strypta.

Changi Beach, Singapore


Trots att det är ett sådant litet land har Singapore rapporterat mer än sin andel av paranormal aktivitet. Changi-stranden, på östra delen av nationen, användes som en avrättningsplats under den japanska Sook Ching-massakern under andra världskriget. Tusentals kineser torterades och mördades. Vittnen har rapporterat mystisk gråt och skrik och huvudlösa som går längs stranden. På toppen av detta, ska det gamla Changi sjukhuset och "Changi Beach House" vara två av de mest hemsökta byggnaderna i Asien.

East State Penitentiary, Philadelphia, Pennsylvania, USA

Det dyraste huset i USA, East State Penitentiary, var en gång hem till några av Amerikas mest ökända brottslingar. Och det är förmodligen en av Amerikas mest hemsökta byggnader, och besökare har rapporterat om konstig gråt, fnissande och viskande ljud som kommer inifrån murarna.

1140 Royal Street, New Orleans, USA


New Orleans är USA: s mest färgstarka stad, men det är också sägs vara den mest hemsökta. Av alla hemsökta hus i "The Big Easy", i en herrgård har en gång societetslejonet Delphine LaLaurie bott och därifrån kommer den mest ohyggliga och ökända berättelsen.

Madame LaLaurie och hennes man, Dr Louis LaLaurie, levde ett påkostat liv på Royal Street efter att ha flyttat dit 1832. Som många på den tiden höll LaLauries slavar, vilka genomled fruktansvärda förhållanden. Grannar rapporterade om skriken och märkte hur husets tjänare plötsligt försvann för att aldrig ses igen. Det var efter en brand som härjade i huset 1834, som omfattningen av LaLauries misshandel av slavarna avslöjades. En tortyrkammare på vinden upptäcktes, med mer än ett dussin slavar antingen inspärrade i burar eller fastspänd på provisoriska operationsbord. Kroppsdelar sades vara strödda runt i rummet och huvuden och organ hade placerats utan vidare ceremonier i hinkar. Denna skrämmande upptäckt nådde hela New Orleans, och LaLauries flydde staden innan de ställdes inför rätta.

Besökare i huset har sedan dess, föga förvånande, talat om spöklik aktivitet. Uppenbarelser av en svart man i kedjor och en slavflicka som var piskade på taket av Madame LaLaurie har siktats flera gånger, medan kusliga skrik och en konstig, illaluktande vätska som kommer från ingenstans har också rapporterats.

RMS Queen Mary, Long Beach, California, USA


Detta tidigare kryssningsfartyg lanserades i Glasgow 1936 och skeppade förstaklasspassagerare inklusive Winston Churchill och brittiska kungliga personligheter över Atlanten. Men efter 1968 blev fartyget permanent förtöjd i Long Beach, Kalifornien och har använts som ett museum och turistattraktion sedan 1971.

Det sägs också vara en plats full av spöken, och spökjägaren Peter James har identifierat över 150 personer på fartygen däck. Exempel på spöken är spöket av en man som krossades till döds i maskinrummet, en kvinna i 1930-talet badkläder som lurar vid fartygets pool och spöklika dansare och mystisk pianomusik på vad var förstaklass-loungen.

Skrikande Tunneln, Niagarafallen, Kanada

Vid första anblicken skulle man inte kunna förvänta sig att denna majestätiska turistort, med sina dånande strömmar av vatten, skulle kunna vara spöklik... Men om du skulle gräva lite djupare i Niagarafallens omgivningar, kanske du snubblar över den så kallade "Skrikande tunneln", som ligger strax nordväst om Niagarafallen Ontario.

Tunneln byggdes av "Grand Trunk Railroad" i början av 1900-talet som en del av ett större järnvägsprojekt som aldrig blev färdigt. Det finns många varianter på sagan som ledde till legenden, men alla slutar med att en rädd ung flicka brändes till döds inne i tunneln. Det berättas: om man tänder en tändsticka på natten, kommer ljudet av en flicka skrik och din flamma kommer plötsligt att slockna.

Raynham Hall, Norfolk, England 


Detta hus på landet i östra England är hem till en av de mest berömda spöke fotografierna genom tiderna. Bilden visar en mystisk vit figur, känd som "Little Brown Lady of Raynham", vid hallens trappa. Den "Brown Lady" tros vara Dorothy, hustru till en av husets ägare Charles Townsend.

Legenden säger att hon var inlåst i huset av sin rasande make efter att ha befunnits ha begått äktenskapsbrott, och var förbjuden att lämna ens för att se sina egna barn. I skymningen, sägs "Dolly" hemsöka Raynhams trappa, en uppenbarelse som tydligen fångades av tidningen "Country Life" fotograf i det berömda fotot från 1936.

Likes

Comments

Halloj, har varit hemma från skolan idag. Mår inte alls speciellt bra. Sitter och väntar på mina ägg sen ska jag göra lite gröt till det! Ska försöka plugga idag eftersom jag inte orkade igår, även fast jag skrev det.. Höll på att flippa ur totalt och bryta ihop. Var inte alls in the mood. Så kommer vara hemma och ta det lugna puckar idag!

4125325528

Likes

Comments

Halli Hallå, hur är läget med er då? Har ni haft en bra helg? Själv har min varit helt okej, har julhandlat och köpt till alla förutom mammsen. Men det är väl ändå cirka två veckor kvar till julafton! Får snåla fett mycket med julklappar igår eftersom jag har så dåligt med pengar, vilket suger. Jag önskar jag kunde köpa hur mycket som helst till mina nära och kära. Älskar att se allas miner när dom öppnar sina klappar hihi.

Har hållit mig hemma hela dagen. Är så fruktansvärt trött och vill bara sova. Har slutat med mina tabletter nu så hela min kropp är sajk. Får små stötar i hjärnan varje minut, men inte så det gör ont.. Svettas som en gris också och får kramper i magen. Woho alltså..😓 Min mens är efterbliven också då den är jävligt försenad. Vet. Ingen mysig info här inte. Men vill bara att den här skiten ska gå ur kroppen ordentligt vilket jag antar kommer ta några veckor. Har nyss duschat och ska faktiskt sätta mig och plugga lite. Yes ni läste rätt. Amelia ska faktiskt plugga. Har en argumentations uppgift som jag ska försöka bli klar med så fort som möjligt så jag kan fortsätta med resten jag inte är klar med. Som kanske är 5-6 uppgifter. Och när jag väl är klar med allt kommer jag få vara ledig på Fredagar! Men måste gå nu varje dag som sagt i skolan och sköta mig fram till jullovet. Och självklart efter. Men nu är det verkligen allvar haha som jag skrev tidigare!

renaste spegeln i historian

Likes

Comments


🍓 Regelbundna måltider – Att äta regelbundet är det viktigaste när du ska gå upp i vikt. Att hoppa över mål för att man inte är hungrig eller att inte tycker sig behöva äta eller vad det nu kan vara för skäl man har, är det sämsta du kan göra om du vill nå ditt mål. Om du inte kan äta mer skall kan du göra en liten energirik smoothie och dricka den.

🍓 Ät frukost – Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen, det gäller egentligen alla oavsett om du ska förändra din vikt eller ej. Kan du inte äta frukost, gör en energirik smoothie. Det är bra att äta en ordentlig frukost, till exempel fil eller yoghurt med müsli, minst en smörgås med pålägg och en frukt. Välj fetare mjölk, fil och andra matvaror.

🍓 Ät mellanmål – Ät två till tre mellanmål per dag. Mellanmål är mycket viktiga för att du ska få i dig den energi du behöver för att gå upp i vikt. Är du inte hungrig kan du ta en gainer eller en smoothie. Gainers och smoothies är lätta att få i sig och innehåller mycket energi. Gainer finns i välsorterade livsmedelsbutiken eller beställs på Internet. Gainer är normalt inget mellanmål som är vidare nyttigt men det är mycket bättre än inget alls. En smoothie kan du enkelt göra själv om du har en mixer. Fördelen med en smoothie är att du själv kan bestämma innehållet och lägga i en massa nyttigheter som antioxidantrika livsmedel som frukt o bär. Använd gärna proteinpulver i din smoothie.

🍓 Ät kvällsmål – Vill du gå upp i vikt bör du äta ett kvällsmål strax innan du går o lägger dig.

🍓 Ät nyttigt fett – Se till så att du får i dig rätt mängd nyttigt fett. Nyttigt fett hittar du bl.a. i nötter, fet fisk, frön, mandlar, kokos, avokado och olivolja. Gör du egna smoothies tillsätt gärna en del olivolja, men inte så mycket så det smakar!

🍓 Styrketräning – Styrketräna gärna för att öka din muskelmassa. Är du kvinna behöver du inte vara orolig för att du plötslig ska se manlig ut bara för du styrketränar lite. Det är inte helt lätt att bygga muskler så det syns, det krävs en hel del träning till det. Träna inte för mycket, men inte för lite. Om du aldrig har tränat förut börja med två-tre gånger i veckan.

🍓 Ät efter träning!! Ett vanligt fel som många gör är att inte äta efter träning. Glöm inte att äta i anslutning till träningen. Äter du inte efter träning kommer dina muskler att börja brytas ner efter 30-60 min. Drick därför gärna en gainer eller liknande direkt efter träningen, eller ät mat rik på protein och kolhydrater. Många stirrar sig blinda på enbart protein, glöm inte kolhydrater och fett! Kolhydrater frigör insulin som är anabolt (uppbyggande).

🍓 Ät före träning!! Ät kolhydratrik mat före träningen. Detta är viktigt för att du överhuvudtaget skall orka träna, kolhydrater är träningsbränsle. Ät ett ordentligt mål 3-4 timmar innan träning och ett mellanmål 1 timme före träningen.

Likes

Comments

Hej jag tar en bloggpaus nu. Det är så jävla mycket som händer nu så jag har inte tid. Känner också att mitt humör inte är på topp heller. Så ge mig någon vecka eller så! Puss/Emma💕

Likes

Comments