​Sol och bad på Sandhamn under en av sommarens varmaste dagar. Underbar ö. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På topplistan av härliga sommarminnen hamnar även Gustavs landställe högt upp. Jag, Ella och Gustav spenderade en helg där med hans familj. Gud så mysigt vi hade det. Välkomnades på bästa sätt med en god grillmiddag följt av en promenad ner till bryggan med dricka i hand. Där slog vi oss ner på vår filt och såg solnedgången. Sedan satt vi i timmar och pratade med musik i bakgrunden tills vi var tvungna att fly hem för att inte bli uppätna av mygg. Lite spel och dricklekar bjöds det även på innan det blev dags för sängen. Vilken härlig dag.

Efter mycket tjat från min sida blev det en liten cyckeltur där ute. Så jäkla härligt att cykla ute på landet.

Likes

Comments

Midsommar. Vad ska jag säga? Perfekt. Jag, Ella och Cia spenderade en långhelg på fyra dagar ute på mitt landställe över midsommar. Det finns inget som skriker ren svensk sommar mer än den lantliga miljön. Midsommar spenderar man på landet eller i skärgården. Punkt. Vi mötte upp vänner till mig som också har landställe där ute, men mest häng blev det med Linus och våra familjer. Promenader i solen, dans kring stången, god mat, femkamp x2, sällskapsspel, nattbad, och riktigt mycket alkohol. Helt klart ett av mina bästa sommarminnen.

Likes

Comments

I slutet av Juni-månad bjöds det på en ultimat sommarfest hos Josef. Lite lantligt område, mycket folk, grillning, femkamp, jacuzzi och mot natten blev altanen till en dansbana. Festen levde verkligen upp till idyllen.

Likes

Comments

Lyckligaste dagen i mitt liv. Jag kommer aldrig kunna beskriva vad studenten betydde för mig. Jag har aldrig känt så många känslor på en och samma gång. Dagen var helt perfekt. Champagnefrukosten, färjan, paraden från Slussen till Medis, utspringet, flaket, mottagningen, all familj, alla vänner.

Likes

Comments

Mitt under vårterminen, under sluttampen av gymnasiet, fick jag och min bästa vän Cia erbjudandet om att hoppa in i ett cheerleadinglag inför tre viktiga tävlingar. Vi tackade ivrigt ja då abstinensen efter ett år var otroligt hög. Beslutet och träningen räddade mig ur en djup mörk period, främst i skolan. Låter otroligt löjligt, men det är sant. Jag hade gett upp, studenten närmade sig, det var bara månader kvar, jag låg efter i alla ämnen. Vissa lärare var mer än oroliga, andra hade gett upp om mig helt. Privatlivet var verkligen inte heller att hänga i granen, stora svek och många käftsmällar, allt var bara jättejobbigt. Jag ville bort från alla jag kände, bort från staden, lämna landet. Nytt, jag ville ha nytt - och nytt fick jag. Under två månader med detta lag fick jag lära känna nya människor som är beyond guld. Aldrig har jag fått sån glädje i en lagsammanhållning. Roadtrips, hotell, tävlingar, utgångar, grillning, medaljer, kärlek och så mycket skratt. Jag fick en helt ny energi, till allt. Jag kom mirakulöst ikapp i skolan tack vare att plugga dygnet runt, och ångesten släppte bitvis hela tiden. Jag lyckades gå ut gymnasiet med BRA betyg och visa ett högt finger åt alla lärare som aldrig trodde jag skulle klara det. Allt tack vare dessa människor och världens bästa sport; cheerleading.

Likes

Comments

No words needed. En av de mest glädjefyllda och lyckligaste dagarna i mitt liv. Studenten började kännas verklig, ett ljus i tunneln lös upp. Bästa vänner, alkohol, glädje och sol.

Likes

Comments

Äntligen har jag tagit tag i detta. En ny blogg; som jag saknat det. Mitt namn är Emma Matilda Ahovalli. Det är jag. En tjej på 19 år som är bosatt i huvudstaden. Jag har precis tagit studenten och satt min fot i gymnasiet för sista gången. Det är stort. Shit. Vilken känsla. Har annars ett lite för stort intresse för cheerleading, resor och vin och har otroligt bra vänner vid min sida. Jobbar på Ica medan jag samlar mod att fly Sveriges gränser. Är otroligt nyfiken på världen och redo att prova mina vingar. Älskar öppna och härliga människor. Värderar glädje och lycka högst i livet. Gillar yta men bryr mig om insida. Har huvudet på skaft och är väldigt medveten. Så väljer jag att enklast och på tristaste vis beskriva mig själv. Välkomna till min blogg. Äntligen.

Likes

Comments