View tracker

När jag fick syn på denna tröjan var det ett självklart val att beställa den. För han är ju mammas prins och kommer alltid vara det. Kan inte ens med ord beskriva hur mycket han betyder för mig. Aldrig hade jag kunnat tro att man kunde ha sådana här starka känslor för en liten människa. Han är hela mitt liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag tog jag och Casper bussen till Luleå på morgonen. Jag skulle leverera Oriflame till en tjej som beställt av mig samt hälsa på jobbet en stund. Efter att jag matat Casper tog vi en sväng på stan. Mest för att få lite frisk luft och att jag skulle få röra på mig lite. Hade inga planer att shoppa något. Men ändå gjorde jag ett fynd. Hittade en adventskalender med 24 stycken lådor som jag ska fylla med leksaker osv nästa år till lilleman. Längtar redan. Haha!

Likes

Comments

View tracker

Häromdagen fick jag för mig att se om Casper kunde stå upp om jag höll honom i händerna och det kunde kan. Han har inte velat stå upp sådär förut på golvet så jag kunnat hålla honom i händerna. Han har bara lyft på benen för att sedan sätta sig ner. Han lyckades även att gå några steg sen. Väldigt vingligt men han kan ändå ta några steg när han får hålla mig i händerna. Både han och jag blev förvånad. Han skrattade hela tiden dom första gångerna. Tyckte ju att det var kul att testa gå. Nu försöker vi träna varje dag här hemma på att gå lite. Igårkväll blev han så trött av allt tränande att han somnade tidigt.

Ska bli spännande att se när han tar sina första egna steg utan hjälp. Vet att jag var tidig med att gå. Så vem vet. Han kanske också börjar gå snart.

Likes

Comments

Hej alla!

Då var det redan andra advent idag. Vaknade upp till att snön verkligen vräkte ner på morgonen. Det snöar fortfarande men inte riktigt lika mycket. Är inte lika kallt ute som igår, men ändå skönt att bara behöva vara inne idag. Insåg sist jag var ute när det hade snöat en del att min barnvagn inte är någon höjdare att köra i snön. Förmodligen eftersom den har två små framhjul. Fick mig verkligen ett träningspass eftersom jag behövde ta i allt jag hade för att den ens skulle rulla framåt. Nog för att jag behöver träna men inte på det sättet.

Idag har vi som sagt inte tänkt kliva utanför dörren. Har börjat ta tag i tvätten nu. Äntligen. Nu kanske vi har några kläder att välja mellan snart. Haha.

Just nu sover lilleman och jag passar på att planera vad jag ska laga för mat till veckan. Eftersom han totalt vägrar äta burkmaten så äter han nu samma mat som mig. Det innebär att jag nu varje dag måste göra mat som passar för honom att äta. På ett sätt smidigare eftersom jag slipper släpa hem massa burkmat. När började era små äta vanlig mat?

Likes

Comments

Just nu är denna body cream på extrapris för endast 79 kr, ordinarie pris 169 kr. Den innehåller ekologiskt utvunna extrakt av mjölk och honung. Ger din hur näring, mjukhet och lyster. Alla produkter som ingår i Milk and Honey serien luktar så sjukt gott och är så mjukgörande. Har aldrig varit missnöjd när jag använt någon av dessa produkter. Var tvungen att beställa hem en nu när den är så pass billig.

Går bra att beställa av mig om du bor i eller i närheten av Boden/Luleå området. Maila mig på emmamaria.blogg@gmail.com för att beställa och få mer information.

Likes

Comments

Vilken underbar känsla. Fick för mig att testa alla byxor som jag kunde ha före jag blev gravid med Casper. Har inte vart i närheten av att komma i dom på länge. Men nu fick jag på mig 6 stycken av dom. Hade jag aldrig kunnat tro. Möjligtvis ett par, men inte 6 stycken. Så det blev en glad överraskning såhär på kvällen. Det börjar alltså märkas att jag lyckats tappa 17 av dom 20 kilona som jag gick upp under graviditeten.

Fast jag gick upp så mycket när jag var gravid så kände jag mig aldrig på något sätt ful. Jag kände mig faktiskt på något sätt finare då än i vanliga fall. Vet inte varför egentligen. Bara var så. Men ändå så känns det skönt att alla extra kilon snart är borta. Är alltid skönt att komma i sina vanliga kläder.

Likes

Comments

Tänkte att ni skulle få några önskeinlägg här på bloggen där jag bloggar om något som ni läsare alltså känner att ni vill läsa om. Så kommentera detta inlägget med era förslag. Kan vara en eller flera förslag. Hoppas få en drös med nya saker att skriva om.

Likes

Comments

Ikväll tog jag tag i dom sista paketen som behövde slås in. Nu är jag så gott som klar med alla julklappar. Känns riktigt skönt. Har faktiskt varit klar ett tag också. Gillar att vara ute i god tid. Finns inget värre än att panik handla julklapparna några dagar före julafton. Jag började faktiskt köpa julklappar redan i augusti i år. Var dock för att jag var i Ullared på semester och då var det ju lika att passa på. Men sen så är det väldigt smart att passa på att köpa när affärerna har rea om det är något man vet att man ändå ska köpa sen.

Har även köpt en del födelsedagspresenter till lillhjärtat fast han inte fyller år förrän i början på mars. Jag gillar att vara ute i god tid. Jag vet. :P Där lär jag dock komplettera med lite mer saker eftersom. Finns ju inget roligare än att köpa presenter till honom och det är svårt att hålla igen. Blir lätt några paket för mycket. Men det gör inget. Skämmer mer än gärna bort honom.

Likes

Comments

Igår klickade jag hem lite kläder till Casper på Åhlens rea. Kunde inte låta bli när jag fick 3 plagg för billigare än ordinarie priset på 1 plagg. Dessa kommer bli bra nästa sommar till honom. Köpte storlek 86 så det ska han förhoppningsvis kunna ha då. Finns inget bättre än att fynda kläder på rea. Längtar tills mellandagsrean börjar. Då hoppas jag kunna fynda mer kläder. Både till honom och mig. Jag behöver nya kläder, men hoppas att lite mer av mammakilona har försvunnit tills dess.

Likes

Comments

Det allra nyaste här hemma är att Casper kryper omkring och säger "hej då". Tog inte länge för honom att snappa upp det. Bara några gånger nu senaste tiden har vi vinkat hej då i dörren när någon går och nu säger han det hela tiden. Händer till och med ibland att han kryper och sätter sig framför dörren, tittar på mig och säger "hej då". Han vet ju att vi brukar säga det där.

Likes

Comments