https://www.zara.com/dk/da/dame/jakker/bikerjakke-c269184p4739054.html'

Heyy friendss

Vi er ved at gå vinteren i møde, og derfor har jeg fundet en masse lækre vinterjakker til jer.

Jeg synes selv at dunjakker er det helt store hit i år og jeg synes de er SÅ fede. De gør en masse til dit outfit og det ser fedt ud til et par momjeans og en lækker trøje.

De her jakker er bare et bud på hvad man kunne gå efter og det er jakker, som jeg personligt er helt vilde med. Der er i hvert fald lidt inspiration ta gå ud fra<3

Bikerjakke: https://www.zara.com/dk/da/dame/jakker/bikerjakke-c269184p4739054.html

Gul dunjakke: https://www.zalando.dk/twintip-vinterjakker-mustard-tw421oa0f-s11.html

Sort dunjakke: https://www.veromoda.com/dk/da/vm/shop-pr.-kategori/jakker/kort-dyne-jakke-10181337.html?cgid=vm-jackets&dwvar_colorPattern=10181337_BlackBeauty

Jakke med nitter: https://www.zara.com/dk/da/dame/jakker/jakke-med-nitter-c269184p4720005.html

Pelsjakke: https://www.zalando.dk/vero-moda-vmcurl-let-jakke--sommerjakker-ve121g0br-q12.html

Grå trenchcoat: https://www.zalando.dk/vila-frakker--klassisk-frakker-light-grey-v1021u00q-c11.html


Likes

Comments

Heyy vennerrr.

Mit navn er Emma og jeg er 15 år gammel. Lige nu går jeg på Vejstrup efterskole hvor jeg lever i min hverdag.

Hele tanken om at gå på efterskole har aldrig været noget der har interesseret mig og jeg har altid været fast besluttet på at jeg ikke skulle på efterskole. Interessen for efterskole kom først da jeg gik i ottende klasse, hvor alle mine venner begyndte at snakke om efterskole. Der blev jeg fanget af alt deres efterskolesnak og jeg begyndte så småt at kigge på efterskoler. Jeg var besluttet på at hvis jeg skulle på efterskole, så skulle det være i tiende klasse.

Jeg kiggede på mange forskellige efterskoler og jeg syntes det var meget svært at vælge den rigtige. Jeg var meget i tvivl om det skulle være noget med gymnastik og om jeg gad gymnastik til den tid. Jeg besluttede mig så for at vælge Vejstrup Efterskole, som er en gymnastikefterskole.

Jeg har nu gået på efterskole i 33 dage og jeg er sindssygt glad for det. Det er lidt noget andet at man lige pludselig skal bo på sin skole, men jeg er vild med ideen. Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle bo hjemme og have en normal hverdag. Jeg har så ondt af dem der går på gymnasiet nu!

Efterskole er virkelig et slap-af år for mig og det var også det jeg ønskede. Jeg har næsten ingen boglige timer og jeg har en masse fritid. Jeg elsker virkelig at gå på efterskole og det er den bedste beslutning jeg har taget. Det er SÅ fedt at få lov til at bo sammen med sine venner og veninder og der sker altid en masse på efterskole. Det der kunne skræmme mig ved efterskole, var at man ikke kunne få noget alenetid, men det er slet intet problem. Der er altid mulighed for at gå ind på sit værelse, men jeg er tværtimod en type, der gerne hele tiden vil lave noget og jeg elsker at være så social. Når jeg er hjemme i weekenderne er det virkelig kedeligt, for der er slet ikke lige så meget gang i den, som der er på efterskolen.

I starten kunne jeg godt synes det var lidt svært at være på efterskole. Der var mange op- og nedture og mit humør var meget forskelligt. Jeg følte at det var svært at snakke med folk, for jeg ville bare ud og have venner med det samme. Heldigvis har jeg en god roomie, som jeg kan snakke med ALT om. Nå men nu efter 33 dage er der intet problem med at snakke med folk. Jeg kan snakke med alle og jeg har fået en masse gode venner, så nu glæder jeg mig bare til et helt år på efterskole<3

Likes

Comments