Har städat hela dan idag typ, är helt slutkörd.. Ludwig har även vart på världens dåligast humör.. Nu myser vi framför tvn, han verkar inte ha nån större plan på att sova.. 😏 men när han väl somnat ska jag försöka kolla några avsnitt av orange is the new black!

Puuuss
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det evigheter sen jag skrev sist men har inte alls haft lust.. Men ska försöka bli bättre nu! Livet rullar på, Jag pluggar jobbar & tar hand om lilla Ludwig, eller lilla , han har blivit sjukt stor! Han har utvecklats nå fruktansvärt sen han
Började dagis, speciellt med talet! Han blev ju även 1,5år nu den 8 juni. 1,5år .. Helt galet vad fort tiden gått! Man hinner knappt med.

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort någon ting alls, bara slappat.. Rätt skönt faktiskt! Har dock städat lite eller mer plockat!

Ludwig kollar på Krambjörnarna just nu & jag kollar telefonen, ska försöka fixa något att äta för håller på att hungrar ihjäl :( så vi hörs!


Likes

Comments

• jag är en riktig godisgris
•jag älskar inredning
•Jag har sömnsvårigheter
•Jag litar knappt på någon
• jag har kvälls ångest


5 sanningar om mig själv.
Fattar inte varför det ska vara så satans svårt att sova?! O fattar inte varför den här jävla ångesten kommer varenda kväll.
Har även hamnat i en sån där period då jag saknar elwira så förbannad, alla frågar o funderingar har kommit tillbaka. All den där jävla smärtan. Jag saknar min lilla tjej! För 1008 dagar sen höll jag henne i min famn en sista gång, snart 3år sen men ändå känns det som
Om det vore igår..

Men min älskade pojke, jag är så enormt glad över att du finns! Du förändrade mitt liv när du valde att bosätta dig i min mage, du förändrade hela mitt liv när du kom. Du kom med glädje lycka & hopp.
Jag älskar dig Ludwig!
Eller jag älskar båda mina barn så förbannat!
Elwira & Ludwig ❤️

Likes

Comments

Ännu en sömnlös natt.. Ludwig bara vrider & vänder sig, snorar o hostar vart annat. Så jävla jobbigt att se honom såhär.. Och dessutom har den senaste månaden sett ut såhär så nu börjar orken & energin sakta men säkert försvinna.. Minns inte ens när jag fick sova .. Nu senaste tiden har jag kanske sovit 3-4 timmar per natt osammanhängande också. Gnäll gnäll gnäll tänker ni väl nu men ack så trött Jag är! =("Jag tror jag gett så många delar av mig själv att det inte finns
mer att ge"


Likes

Comments

Har sån vidrig panik just nu! Ångest till Max!!
Ludwig blev ju magsjuk i helgen, spydde sista gången på söndag morgon, så det har ju gått över 48h så jag har ju tänkt att det vart lugnt nu. Fram tills nu.. Daniel har åkt på skiten.. Stackarn =( o nu ligger jag uppe i sängen, magen värker nå fruktansvärt & jag mår så fruktansvärt jävla illa.. Vet inte om jag verkligen gör det eller om det är psykiskt, kan nämligen känna mig illamående bara någon typ skriver ordet magsjuka.... Men vad är oddsen att jag klarar mig ? Jag vet att jag kommer bli sjuk! Ångest .... Jag ligger fan hellre med dubbelsidig lunginflammation än magsjuka... >.<


Bort sätt från allt med magsjuka så har Jag & Daniel vart tillsammans ett helt år nu, ett år har han funnits i mitt & lulles liv ❤️
Vi har gått igenom bra stunder, roliga stunder, jobbiga & tråkig stunder tillsammans men sånt hör väl till. Min bästavän , min älskade pojkvän. Min andra halva. Han är en fantastisk människa, en underbar pojkvän , En otroligt bra "pappa" till Ludwig.
Det är det som är mest fantastiskt för mig, att han tar hand om Ludwig som om det vore hans egen, att han älskar honom som om dom vore hans eget kött & blod. Kommer aldrig kunna tacka tillräckligt för vad du gör mot min son.

Du kom in i mitt liv, tog mitt hjärta med storm & 
gjorde vår familj komplett'
11/2-14 ❤️

Likes

Comments

Ligger i sängen med en febrig Ludwig, för några veckor sen hade han rs virus , i helgen magsjuka & nu hostar han som en tok & har hög feber.. Tycker så synd om honom som ska behöva vara sjuk hela tiden.. =(

På förmiddagen mådde han bra så innan jag upptäckte att han hade hög feber träffade vi Jessica & emilio, vi gick och matade änderna i Stadsparken. Var jätte trevligt tills det var typ 100tals fåglar runt oss.. Fick seriöst panik!


Trodde inte att det skulle göra så ont, att det skulle bli så fruktansvärt smärtsamt. Känns som jag har förlorat en del av mig själv. Som om allt rivits ner, allt som byggts upp. Vet varken in eller ut just nu.. Trött på dedär, dedär som så fint kallas livet, trött på motgångar, trött på att hela tiden ta ett steg tillbaka istället för fram. Jag skriker inombords, skriker av frustration, av ilska, av trötthet men framför allt av sorg. Sorg över att saker inte blir som man tänkt sig. Hoppet är det sista som lämnar oss som man nu brukar säga, men om hoppet faktiskt lämnar en vad gör man då?

Hold me so I'm
not falling apart


Likes

Comments

8 december 2013 föddes en perfekt liten kille som gav mig mitt liv tillbaka, gav mig en mening med livet & den där perfekta lilla killen är min son!
Grattis älskade Ludwig på ettårsdagen! Kan inte förstå att det gått ett helt år! Men det har vart det absolut bästa året i mitt liv, att få se alla dina framsteg, att få se dig växa upp, att få vara din mamma är det bästa utav allt!
Jag älskar dig mer en allt annat! ❤️


Likes

Comments

Gokväll!
Här sitter jag i soffan och kollar idol. Trött & jätte mätt! Blev tacos för ett tag sen så har typ mat koma!
Pluggat psykiatri har jag också gjort & idag på förmiddagen var jag iväg och gjorde prov inom hälsopedagogik, den kursen är nu avslutad så nu är det bara och invänta betyg! Skit nervös men hoppas iallafall på ett godkänt!

Puss & hej ❤️


Likes

Comments

Längesen jag bloggade nu. Men har aldrig tid..

Mycket som hänt sen sist. Jag har börjar plugga 100% så har fullt upp med pluggandet!

Ludwig fyller ett om lite mer än två veckor! Han har börjat gått dessutom! Fattar inte hur tiden kan ha gått såhär snabbt?!
Minns dagen då han föddes som igår!
Liten börjar bli stor ❤️

Jag sitter i soffan & kollar tv just nu, käkar en chokladboll också.. Men ska alldeles strax borsta tänderna och hoppa i säng, ska bara vänta på min käre sambo som badar!
Har föresten beställt lite julklappar & lite jul pynt hem! Det kliar i jul fingrarna nu haha men ska banne mig hålla mig till 1 december ialla fall'

Puss & kram skum banan ❤️


Likes

Comments