• 83 readers

Likes

Comments

Mat, 2k16

Söndag. Idag är det farsdag och vi har varit hos min farmor och farfar och ätit lite mat och sedan åkte vi hem igen och har precis kollat på filmen Inside out, så himla söt film. Måste även packa ner mina saker för ska till mamma imorgon.
Igår gjorde även pappa mat till mig och Linn som var jättegod!

Likes

Comments

2k16, Allmänt

Tycker de här bilderna blev så fina. Tog dom från strandpromenaden.

Lite äpple- och päronplockning från våran trädgård hemma hos mamma.

Bilder jag skrev ut för att hänga upp i mitt rum.

Jag har KLIPPT MIG!!! vet inte exakt hur mycket men ni ser ju att det är skillnad på bilderna. Så kul och så nöjd!

Long time no see! Det var ju ett tag sedan jag la upp något här men har egentligen inte gjort något speciellt förutom att gå i skolan haha. Men tänkte istället för att jag ska skriva här vad jag har gjort så skrev jag de under bilderna ovan. Men om ni vill se mer bilder kolla min vsco: @emmachristinaa och instagram: @emmamalmenklev

XOXO

Likes

Comments

Friendos

Tröja - Carlings // Byxor - BikBok

Igår var jag med Kristina en stund efter skolan och bara chillade lite. Det var även najs selfieljus i mitt rum då så passade på att ta lite bilder. Har även lagt ut en selfie på instagram så in och gilla haha, @emmamalmenklev.

XOXO


Likes

Comments

Allmänt, Friendos

Var i fredags i Göteborg för tredje dagen i rad för att ha en mysig dag med min kompis Ebba. Vi åt åt jättegod mat på Vapiano, jag tog en pasta med oxfilé och Ebba tog en pasta med scampi. Sedan gick vi en snabbis i lite affärer men jag köpte ingenting. Det var en jättemysig dag sista dagarna innan skolan började. Så de har varit en bra sista vecka av sommarlovet.

​XOXO


Likes

Comments

Allmänt

Äntligen måndag och back to school... Nä men nu har iallafall skolan börjat för min del, men första dagen var rätt chill faktiskt. Vi gick igenom schemat och sånt. Vi gjorde även flaggor till skolans "OS" som är på fredag. Det är alltså alla på högstadiet som har fått var sitt land och så tävlar man i olika grenar osv. Våran grupp blev då Sverige;)

I torsdags var jag på Liseberg hela dagen så de var kul för har inte varit där i sommar. Hade inga bilder som hörde ihop med att skolan börjar så lägger upp bilderna från Liseberg för hade ändå tänkt att jag skulle lägga upp dom.

Nästa inlägg som kommer är ifrån i fredags men vill ändå lägga upp bilderna från den dagen. :D

​XOXO

Likes

Comments