Allmänt

CHRISTMAS

Detta är bilderna från julafton hemma hos mamma + julklapparna jag fick där. Har inte så jättemånga bilder från julfirandet hos pappa.

Nyår

Tog inte några bilder från nyår förutom på mig och min outfit haha.

OTHER THINGS I'VE DONE LATELY

Bilder i min tröja som jag fick i julklapp <33 // Tog en outfitbild på skoltoan haha // Min outfit från dagen jag hade lunchdejt med Frida // Lunchdejt med Ebbis // Lunchdejt med Frida // Sedan är nästan alla bilder från samma dag då min farmor/farfar skaffade en söt liten cocker spaniel valp som fick namnet Sally //

Likes

Comments

  • 171 readers

Likes

Comments

Mat, 2k16

Söndag. Idag är det farsdag och vi har varit hos min farmor och farfar och ätit lite mat och sedan åkte vi hem igen och har precis kollat på filmen Inside out, så himla söt film. Måste även packa ner mina saker för ska till mamma imorgon.
Igår gjorde även pappa mat till mig och Linn som var jättegod!

Likes

Comments

2k16, Allmänt

Tycker de här bilderna blev så fina. Tog dom från strandpromenaden.

Lite äpple- och päronplockning från våran trädgård hemma hos mamma.

Bilder jag skrev ut för att hänga upp i mitt rum.

Jag har KLIPPT MIG!!! vet inte exakt hur mycket men ni ser ju att det är skillnad på bilderna. Så kul och så nöjd!

Long time no see! Det var ju ett tag sedan jag la upp något här men har egentligen inte gjort något speciellt förutom att gå i skolan haha. Men tänkte istället för att jag ska skriva här vad jag har gjort så skrev jag de under bilderna ovan. Men om ni vill se mer bilder kolla min vsco: @emmachristinaa och instagram: @emmamalmenklev

XOXO

Likes

Comments

Friendos

Tröja - Carlings // Byxor - BikBok

Igår var jag med Kristina en stund efter skolan och bara chillade lite. Det var även najs selfieljus i mitt rum då så passade på att ta lite bilder. Har även lagt ut en selfie på instagram så in och gilla haha, @emmamalmenklev.

XOXO


Likes

Comments