Hej igen, längesen nu men de har varit otroligt mycket i skolan och mycket prov att plugga till även inlämningar som ska in, men nu är allt de klart. Även nationella vilket känns superskönt. Så sommarlovet närmar sig verkligen vilket ska bli så skönt, för är så otroligt skoltrött och vill bara sluta nu. Men det kommer vara lugnt den sista veckan ändå.


Föresten testa och locka håret och det blir så fail, ni kan se på bilderna så det kommer nog bli platt på skolavslutning trots allt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sjukt hur varmt det är ute redan, kunde gå i shorts hela kvällen utan och frysa ihjäl. Måndagen har varit helt okej hade prov som kunde ha gått bättre men ekonomi är inte min starkaste sida. På onsdag har vi nationella i matte och är sjukt nervös i det för matte har jag också så svårt med men de brukar gå bra tillsist iallafall.

Likes

Comments

Långhelgen har gått, tycker de gick för fort men men det är ändå snart sommarlov. Taggaa Men har haft de bra hela helgen med så mycket sol o värme. Även grillat i mängder. Imorgon är det skola igen och har redan ett prov imorgon som jag har missat..
Är så sjukt skoltrött men what to do, får bara köra in i det sista nu.

Hoppas ni har haft lika fint väder hos er också:)

Likes

Comments

Byxorna/Gina tricot HÄR Tröjan/MQ HÄR

Två plagg kom jag hem med. Är lika nöjd med båda och de va sjukt snyggt att ha det tillsammans vilket jag inte ens hade tanken på när jag köpte dem. Så de kommer användas mycket. Hoppas alla har en fortsatt underbar kväll i det fina vädret<3

Likes

Comments

Hallåa, äntligen lång helg, som man har längtat. Hade en mysig eftermiddag på stan med mamsi vilket var längesen vi gjorde, införskaffa mig lite nytt som jag är jätte nöjd med. Vet inte vad som händer nu när jag är ledig vilket är superskönt för brukar alltid ha något planerar och vädret, så himla varmt men klagar verkligen inte.

Likes

Comments

​Äntligen helg, det vart en hemma kväll men de gjorde inget för hade så mysigt med en del av familjen och åt en jätte god middag. Ska spendera resten av kvällen med film och bara koppla av. Hoppas alla har fortsatt fin kväll.

Likes

Comments

Snart är ju faktiskt dags att sluta skolan och har lite panik för har ingen aning om vad jag vill ha. Vet att jag vill ha nåt enkelt som är fräscht och simpelt men har inte hittat rätt så om ni har tips och idéer vad ni ska ha på er så kommentera gärna för skulle behöva hjälp att veta vad jag ska ha. Alla klänningar hittar ni på Nelly.

Likes

Comments