Har tappt skolmotivationen helt. Och det suger.
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, allt känns bara meningslöst och vill helst av allt ligga hemma i sängen och kolla på youtube hela dagarna.

Just nu sitter jag på mammas jobb, här är det glöggmys ikväll med massa gotta och erbjudanden,och jag försöker få en uppgift klar, går sådär.. och när jag kommer hem är det bara att börja på nästa, men jag ORKAR INTE 😭 kan någon bara göra allt åt mig snälla😩😂..

Likes

Comments

Godmorgon ☀️
Nu sitter jag på bussen påväg till Östersund igen, gick upp klockan 5 imorse men har egentligen sovmorgon till klockan 11, hehe fick inte riktigt njuta av den idag kanske 😝
Bussen tar väl ca 3tim och 45 minuter beroende på väglag osv..

När jag kommer hem ska jag iallafall fixa mig och äta lite frukost, för de hinner jag iallafall göra när jag kommer hem. Så kan jag sova nu på bussen!

Efter skolan ska jag hämta Stella på mammas jobb och sedan ha opti möte hemma hos mig! Myz.
När det är klart behöver jag egentligen plugga so bad, men har tappat ALL motivation jag någonsin haft.. fy!

Kram<3

Likes

Comments

Hej underbara.

Igårkväll kom Martin vid 23 tiden och vi åkte och åt lite med hans kompisar, båda var väl rätt trötta så vi åkte hem tidigt.
Idag tog vi sovmorgon och åkte sedan och hämta Stellisen som vi nu gosat och lekt med hela dagen.
Nu snart ska vi väl börja bege oss mot Funäsdalen och jag tar bussen imorgonbitti 05.50 därifrån :-)
Roligare buss :)
Innan vi åker ska vi träffa pappa, äta och hjälpa och bära ner några sängar från mig.
Hörs snart <3

Likes

Comments

Igår så bestämde jag och Julia för oss att gå ut så vi förare först lite och sedan gick till plaza. Det var faktiskt en rolig kväll, vi dansade och sjöng 😍
Fick skjuts hem strax innan 3 och somnade väl runt 4.
Imorse mös jag lite med Stella innan jag fixade mig för lunchen med optimal. Vi hade halsbandscermoni och bjöds på lunch och gotta😍 och ett fint tal fick man också❤️❤️
Ikväll kommer Martin hem men stannar dock bara tills imorgon 💔 men hur kul som helst att vi iallafall får en dag tillsammans, så mycket värt!

Kramis ❤️

Likes

Comments

Hej hjärtan❤️
Igår började vi klockan 8 istället för 10 som vi vanligen gör.. Vi hade FN:rollspel i aulan med de andra samhällsklasserna. Gissa om vi fick det jobbigaste landet? JA, såklart USA. Haha.

Direkt efter det begav jag mig till jobbet och kom väl hem runt 23.30.
Nu är jag påväg dit igen och ska sluta kl 18 idag :))

Likes

Comments

Instagram@emmamahl