Gokväll gråa Östersund.

Imorse när jag vaknade la jag märke till färg i vårat vardagsrum, kontrast mot det tråkiga gråa ute och vårt normalt sätt beiga vargarsrum stod det en färgglad bukett på bordet och gjorde ett glatt intryck på mig och min dag.
Påväg till jobbet strax innan 11 möttes jag av en mark som var näst in till omöjlig att gå på pga halka och regn i luften. Grått och trist.
Jag började klockan 11 och har jobbat tills stängning, trots min förkylning gick det bra! Det var jobbigt men jag är ändå glad att jag gick iväg och fick något vettigt gjort idag 😛.
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa några vänner och umgås lite, och i morgonbitti är det plugg som står på schemat!

Kram❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För exakt en vecka sedan hade jag den perfekta fredagen om ni skulle fråga mig. Jag hann med så mycket och skulle inte tacka nej till flera fredagar så här.

08:15 - Den började med yoga, som alla fredagar. Mysigt, avslappnade och lugnt. En perfekt start på vad komma skall 😉

13:10 - Jag och mamma på en buss, livet utan bil är jobbigt och osmidigt!
Men till hotellet kom vi, frösöpark, där vi skulle spendera dem kommande timmarna.
Väl framme tog vi på oss träningskläderna och körde på en timma ungefär. Jag som inte alls tränar tog det som en möjlighet att testa på olika maskiner och känna efter vad jag tycker passar mig bäst. + att jag blev riktigt sugen på att börja gymma!

15:14 - Spa time❤ trots att jag hade hört mycket dåligt (?) om deras spa levde det absolut upp till mina förväntningar, det var lugnt, skönt och inget överdrivet. Alldeles lagom skulle jag vilja säga. Tråkigt dock att varken jag eller mammsen hade med oss mössa och vägrade då gå ut i ute poolen hehe😂
Här tog vi det lugnt ett tag innan det var dags för...

16:30 - Massageee, bästa mamma hade bokat en massage till mig, och hurrni det var den bästa massagen jag fått! Även fast jag inte kan säga så mycket då jag bara tagit massage utomlands eller att mamma gjort lite, men skönt var det!

Under tiden vi väntade på min massage tog vi även och beställde en delikatess-planka, eh ja, den var inte så god alls😬 men dyr💔

17:10 - Nu stod vår skjuts hem utanför hotellet och snabbt hem för att hinna fixa mig innan fest.

18:30 - Sitter jag klar i mitt rum, men ingen skjuts. Dit jag ska ligger i valla och jag har missat den enda bussen som skulle ta mig dit i tid, haha jag blev så less!!

19:05 - Jag kom fram, jag blev dock fattig, men jag kom fram nästan i tid. Hos Olivia var jag ungefär hela kvällen och åt god mat, drack gott och umgicks med finaste människorna. Jag hade jätte kul och en perfekt avslut på en bra fredag.


Denna fredag som är nu ligger jag bara i sängen och hostar som en galning, och ska nog inte göra ett skit idag! Men förra var amazing så lever kvar på det 😁

Likes

Comments

Instagram@emmamahl