Denna dag har varit amazing, precis som alla andra dagar här. Vill inte lämna stället. Imorgon har vi iallafall varit borta en vecka och vi kommer hem på torsdag, alltså sammanlagt 9dagar ifrån stan, lugnt för min del.
Var ganska skeptisk mot Rhodos innan vi bokade resan men detta är helt klart över mina förväntningar!
Lite hemlängtan har jag nog iallafall, efter mina älskade kära underbara kompisar & familj såklart. Har ganska mycket kul framför mig nu när jag kommer hem, blandannat firande av min födelsedag med först vänner & sen familj. Senare under lovet åker jag iväg igen, denna gång till Stockholm med 2 bästisar & vi ska på festival (<3333)
Ännu är inte sommarlovet över och det gör mig såå glad. Längtar inte alls tillbaka till skolan!

Pussar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme. Blev mycket stök tills vi tillslut hittade ett ställe att lägga väskan, haha.
Det börjat jätte bra, vi åker med transfer till hotellet vi bokat och där får vi skriva in namn och pass osv. Precis då när vi ska få tillbaka pappret säger hon i receptionen att det har blivit fel med vårat rum & vi får inte plats förens på fredag. Jaha tänkte vi, och vad nu?
Vi blir hänvisade till ett annat hotell en bit bort som vi ska få en taxi av dem till att åka dit. Vi frågade om vi hade något val ens, det hade vi inte XD. Som kompensation får vi på fredag iallafall större och bättre rum än vi skulle fått innan & gratis wi-fi, plus lite annat som skulle göra våran semester mer behaglig.
Väl på det andra hotellet överklagade vi också till gratis wi-fi på hela hotellet då vi nog var less över besvären.
Nu har vi iallafall ett rum, vi kan inget om hotellet eller dess mat-tider och vad som ingår och inte. Men spännande är det iallafall! Kram

Likes

Comments

Nu har vi precis checkat in på hotell här på Arlanda för att spendera 5 timmar här & försöka oss på lite sömn. Imorgon klockan 7 går flyget och vi lär gå upp runt 5/6 för att hitta och ta oss till plats.
Imorgon kommer bli en bra dag, och nu är vi äntligen steget närmare <3 känns skönt också att lämna i regn och komma fram till ett ställe med en aning mer sol.
Kram

Likes

Comments

Nu har jag och Linn precis hoppat på vårt första plan som tar oss till Stockholm, sen tar vi nästa till Grekland <3
Ska bli såå skönt & jag är jätte taggad :-)
Kram

Likes

Comments

Nu är arbetsveckorna slut och jag återgår till vanligt arbete på kebaben, vilket är ca 2 gånger i veckan. Ganska magont då jag ändå får mitt sommarlov äntligen.
Förra veckan åt jag på teaterträdgården två gånger, första dagen mycket bättre än den andra då maten inte alls var i samma klass som sist. Tråkigt men kanske sånt man får räkna med när det är mycket folk och köket får det stressigt.
Imorgon ser jag fram emot en vanlig hemma dag, de flesta av mina vänner är i Stockholm så då passar jag på att fräscha upp det här hemma & få något vettigt gjort.
Kram <3

Likes

Comments

Instagram@emmamahl