Än är inte sommaren över. Träden och gräset är fortfarande grönt och sommarblommorna blommar ännu. Men luften är annorlunda. Den där friska och krispiga luften på morgonen som man drar in, långt ner i lungorna. Och jag kan inte undgå att längta tills hösten är här. När träden skiftar färg, solen lyser och luften är sval. Det är ingen tvekan om att hösten är min favorit årstid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag trodde inte dagen skulle komma när jag flyttar ifrån Sundsvall. Men den dagen börjar närma sig nu med stormsteg.

Ända sedan jag och Emil träffades har vi pratat om att flytta ihop och bo i Ockelbo. Flytta ihop gjorde vi snabbt efter att vi hade blivit ett par. Enklast då var att bo i Sundsvall eftersom E var arbetslös just då och min lägenhet var större än hans.

Många tankar har snurrat i huvudet. Allt ifrån lägenhet till jobb. Hur gör man när man flyttar så långt bort? Hur gör man med jobbet? Hur får man allt att klicka med uppsägningstid på jobbet med inflyttningsdag? Hur flyttar man hela bohaget på enklast sätt? Vad kan jag börja packa? Ska något magasineras? Det är tusen frågor som skvalpar runt i huvudet som gjort att jag mer eller mindre haft panik och ifrågasatt både mig själv min partner och allting annat. Hur vet man om det är rätt? Ska jag våga chansa eller är det säkrast att stanna hemma?

Efter många sömnlösa nätter och ångestattacker är beslutet tagit och jag kommer flytta. Jag kommer flytta med min kärlek och vi kommer skapa vårt eget hem tillsammans bara han och jag.

Självklart är det skrämmande att lämna min comfort zone, men det är också nödvändigt för att jag ska utvecklas. Både personligt och jobbmässigt. Genom att hamna i nya främmande situationer och upptäcka nya platser kommer jag lära mig så mycket om mig själv. Och hur värdefullt är inte det?

Det kommer såklart bli tråkigt att lämna mina vänner och min familj och släktingar, men jag kommer alltid kunna hälsa på och de kan hälsa på mig. Och jag kommer få möjligheten att få nya vänner.

Hur det än är så kommer Sundsvall alltid finnas kvar, så skulle jag inte trivas går det alltid att flytta tillbaka.

Jag vågar följa min dröm - vågar du?

Likes

Comments

Oj vad det har hänt saker sen sist jag skrev här! Altanen är klar och vi fick den nya möbeln på plats. Pallkragarna är fyllda med jordgubbar, sallad och örter/kryddor som växer som sjuttsingen! Rabatten vi grävde iordning har fått sig lite växter, både rabarber, pioner och rosor som har börjat tagit sig fint.

Jag har också hunnit med att fylla år, firat midsommar och vandrat uppför ett berg.

Likes

Comments

Idag fick vi besök av bästa Johanna & Oscar och deras 3 barn. Vi lekte utomhus och fikade jordgubbar och kakor.

Efter lunchtid åkte vi och handlade mer virke till altanen och skruvade ihop ribborna till väggen.  De börjar ta sig! 😄 Vi beställde ett loungeset också. Vi har diskuterat länge om vi skulle bygga själva eller köpa. Blir billigare att bygga men snabbare och enklare med en färdigmöbel. 

Likes

Comments

Idag var det Hulidagen! Det är en dag där det anordnas olika aktiviteter -gårdsloppis, frågeslinga, ansiktsmålning, hoppborg och hamburgegrillning.  Jag sålde iväg en byrå bland annat så jag tjänade ihop en liten slant 💲💰

På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar och jag badade spabad och brände ansiktet i solen 🌞

Likes

Comments

Dagen började med smarrig frulle på jobbet. Bröd, juice och frukt 😋 Följt av hemmagjord halloumiburgare till middagen innan vi åkte iväg på kalas.

En sats med hjortronsylt hann jag koka ihop också #norrlandsguld #detsvenskaguldet

Likes

Comments

Dålig på att uppdatera bloggen alltså. Ännu en gång är det slutet på helgen. Vad har hänt i veckan då? - Ja, förutom jobb så har det varit en del kalas, och sambon åkte till Ockelbo redan i torsdags så jag har haft sambofritt i helgen. Försöker tänka efter senast vi var ifrån varandra och de måste ha varit över jul. Så med andra ord var det på tiden att vi gjorde något på varsitt håll 😂

Hela helgen har jag pysslat och grejat här hemma. Jag har börjat skruvat dit trallen på nya altanen, tagit hand om mina planteringar, städat,  tvättat och bara haft det lugnt och skönt.

Just nu funderar jag på om jag ska åka en sväng till Ikea för att köpa ett hyllplan till köket... eller om jag ska fortsätta måla pinnstolarna.

Likes

Comments

Förutom projektet med altanen så har jag flera andra projekt på gång också. Nu till veckan ska det vara dåligt väder så då passar det bra att vara imomhus och skrapa bort gammal färg på pinnstolarna och byrån som vi fyndade tidigare i veckan!

Jag ska även fylla på mer jord i potatishinkarna, där växer det som bara attan! Även tomatplantorna börjar dra iväg så måste plantera om dom snart i andra krukor.

Helgen lider mot sitt slut och det är dags att krypa ner i sängen. Helgen hade mer än gärna fått varit längre men å andra sidan har vi hunnit med mycket. Imorgon är det en ny vecka som är fullproppad med saker att göra.

Byrån ska få bli vit med nya knoppar och en vit spegel ska sättas upp ovanför. Tror de kommer bli bra 😊

Likes

Comments

Idag tog vi oss en ordentlig sovmorgon för att ladda batterierna inför dagen. En ordentlig frukost med bla. proteinpannkakor höll oss mätta hela dagen.

Bygget av altan går bra. Var lite bökigt innan vi fick låna en sticksåg och ett stämjärn, men sen flöt det på bra ända fram till 18-tiden när skruvdragaren fick slut på batteri 😅 Då var de lika bra att packa ihop och gå in och laga middag.

Så nu ligger vi i soffan, mätta och belåtna och ser på Tyskland🇩🇪 - Sverige 🇸🇪

Likes

Comments

Var några dagar sedan jag hade tid över att uppdatera bloggen..

I fredags kom sambons mamma, hennes man och deras son hit upp till Sundsvall för att hälsa på. De bodde på Hotel Knaust så vi  åt middag tillsammans där på fredag kväll och på lördagen strosade vi runt i Birsta.

På söndagen -valborgsmässoafton, förberedde vi platsen där den nya altanen ska byggas och grillade till middag. Senare på kvällen hämtade vi upp en vän för att kolla på brasa och spela på gå bingo.

Likes

Comments