Header

Ork till blogg? Haha nej.. Men inte nu!

Är på fötterna igen och redo för att börja igen!

Vad som har hänt under tiden?
Ehm, går väldigt bra i ridningen just nu, renoverat HELA rummet (haha stolt), börjat fotografera en hel del och varit på gotland en hel del! Familjen har köpt ett landställe på Gotland som jag typ dör när jag ser då det är så härligt att vara där. Ingen stress, bara lugnt och kul! Åå juste, tyvärr har jag slutat sköta Tolliver.. Det var mitt beslut och jag står vid det. Tråkigt men sant..

Nya drömmar och nytt att skriva om! Nästan allt är nytt! Hur kul är inte det?

Var redo för utförligare inlägg och mer uppdatering!
Det här är min blogg och mina inlägg. Läs om du är positiv dra ifall du hatar mig.
Hej bloggvärlden, jag är tillbaka och redo för mer.


/Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har precis ätit klart lunchen och ska sätta mig och kolla på nån film. Vet inte säkert än vilken men vi får väll se.


Likes

Comments

Började snöa lite så kommer mer och mer. Haha så mycket snö ute vilket är bra. Ska gå lite i snön sen tänkte jag sååå mysigt. Älskar snö. Tycker det blir mer julstämning med snö. För då vet man att det är vinter och vinter är = jul. Ligger några centimeter med snö nu och det har snöat i drygt en timme. Måste byta om till varmare kläder om vi ska gå ut. Kommer dagens outfit sen. Men nu ska jag byta om. Hörs

Likes

Comments

Snacka om att idag ska man ta det lugnt. Fett trött från igår.. Så idag är det en bra dag att ta det lugnt! Och det bästa: DET ÄR SNÖ UTE! Iaf på Gotland. Det började snöa igår vid 20.00 tiden. Jag älskar verkligen snö. Så ni får sålänge kolla på bilden med all snö. Så hörs vi.


Likes

Comments

Ska sova snart. Fett trött efter denna dagen. Vaknade halv 8 och fick ett paket. Sen åt vi en fantastisk lunch och kollade på Kalle anka + att man fick jäätte fina presenter! Men ska sova nu så man är utvilad tills imorrn

Då är det 100% chilla som gäller. Så då blir sett uppdatering.

Likes

Comments

Fick en ny mobil (iPhone 6) seriöst en bloggares dröm. Iaf för mig. Dagen har varit helt magisk. Har fått en massa saker som kommer att komma upp sen :D. Sålänge får ni ha en god jul!


Likes

Comments

God jul på er alla! Iaf dålig uppdatering igår men jag mådde illa typ hela dagen och därför fick inte bloggningen gå över. Iaf

Jul idag vilket är super mysigt. Jag älskar verkligen julen. Att få ge bort presenter mm. Men ska försöka uppdatera under dagen. Man vill ju vara social idag. :) så vi får se hur mycket uppdatering det bli under dagen. :D
Finaste Tolliver

Likes

Comments

Snart är huset klart! Bara lite till som måste göras. Men allt kan man inte göra idag och imorgon på julen vill väl alla ta det lugnt eller?

Förlåt för lite inlägg under dagen men skit vad tiden drar iväg! Iaf ska snart ut och gå lite runt om i området. Få se vart och vad som finns.

Sålänge tills nästa inlägg får ni njuta av den vackra utsikten ifrån mitt rum ner not havet. (Haha havet syns ju jätte mycket)
Likes

Comments

Omg jul är det imorgon! Läääängtar. Iaf vaknade vid 8 och har inte hunnit blogga. Men gör det nu. Idag då: jag vet inte ska nog ta det lugnt större delen av dagen men får ta dagen som den kommer helt enkelt.

/Emma


Likes

Comments