Hej piger (måske drenge)

Som i kan se på overskriften så starter jeg i skole på tirsdag. Jeg går på en skole i midten af Hillerød. Skolen hedder Hillerødsholmskolen (også kaldt HHS) - og jeg har gået der siden jul. På HHS har vi en ordning som går ud på, at vi blander klasserne, i stedet for at have linjefag. Det synes jeg er et vildt godt iterativ så man har en chance for at få nye venner, også tror jeg bare det er vildt sundt at blive blandet i klasserne. Jeg starter i 7. I, som står for (international) - og det var også mit første valg. Jeg synes selv vi har fået nogle helt fanatiske lære i, I klassen det virker som om de er klar på at lærer os en masse. Jeg er dog ikke kommet i samme klasse som Ida, hvilket jeg er lidt ked af, da vi er vandt til at gå op af hinanden hver eneste dag. Men hey, vi ser jo hinanden på gangen.

Derudover starter jeg også med at svømme igen efter en dejlig lang sommerferie, jeg har/har haft en hel del skader, (som jeg stadig døjer med den dag i dag) - men lad os håbe at det går over. For jeg er simpelthen så træt af ikke at kunne træne ordenligt. Jeg er træt af ikke at kunne løbe en tur når jeg føler for det. Jeg har brug for, ikke at skulle tænke om min skulder lige pludselig går af led, også har jeg brug for at blive rask.

Jeg har hast en fantastisk sommer i Frankrig i to en halv uge, og det har simpelthen været så ret bare at kunne slappe af og ikke tænke på alt det der hjemme. Min familie og jeg har fået noget helt fantastisk mad, og boede på en lækker campingplads med noget til en hver smag. Vi var selvfølgelig også på markeder og inde i byen. Har dog ikke købt noget specielt, da det meste jo bare er fake mærkevarer & det er ikke lige mig med fake. Men det er stadig vildt hyggeligt bare at kigge. Vi prøvede også "feet a fish", jeg har prøvede det er par gange i Danmark, men wow, det her var noget helt andet! Fiskene var meget større og mere effektive & så er alt jo vildt billigt i Frankrig, eller i hvert fald en del billigere end i Danmark. Så hvis skal du til Frankrig, så bliver du nødt til at prøve det!

Tusind tak fordi i læste med, jeg håber, at vi ses i næste indlæg

- Emma Lund Nissen

Instagram; Emmanissen__

Snapchat; Emma_nissen


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey piger

Get to know Stephanie Juncher!

Jeg fandt tilfældigt Stephanie på instagram, (sådan finder jeg mange folk) - og jeg begyndte at følge hende, og jeg blev meget hurtigt nysgerrig på hendes personlighed, så jeg begyndte og læse hendes blog. Jeg synes Stephanie er en utrolig sej og smuk pige, så derfor synes jeg I skal lære hende lidt bedre at kende når hun i det her indlæg svare på nogle spørgsmål som jeg har stilet hende. 

Ordet gives nu til søde Stephanie <3 

Beskriv dig selv med tre ord.

  1. Perfektionistisk. Jeg er meget perfektionistisk omkring ting jeg foretager mig - lige fra rengøring og opgaveskrivning til blogging. Jeg går f.eks. meget op i at det jeg deler på mine platforme er gennemarbejdet, såsom den rette redigering, korrekturlæsning, pænt layout mv. - dvs. jeg gør ikke noget halvhjertet.
  2. Betænksom. Jeg er meget betænksom overfor andre og ønsker at mine nærmeste har det godt. Jeg er altid parat til at smide hvad jeg har i hænderne for at hjælpe en veninde i nød og jeg lytter gerne i timevis, hvis det er det som der er brug for. Når mine nærmeste har det godt, så er jeg glad.
  3. Madglad. Jeg elsker mad! At spise er en af mine yndlings tidspunkter på dagen og det er nok også derfor at ordet "hangry" også beskriver mig ret godt. Hvis jeg er sulten, bliver jeg irritabel og gnaven, men så snart jeg har fået noget at spise er alt godt igen!Hvor finder du din inspiration?

Jeg får en del inspiration fra Instagram og jeg kan bruge lang tid på at lade mig af alle de forskellige opslag derinde. Men udover Instagram, er min største inspirationskilde naturen og mine omgivelser. At gå en tur langs vandet kan altid sætte mine tanker i gang og give mig idéer til blogindlæg. Men også noget så banalt som at snakke med mine forældre eller veninder kan give mig inspiration.


Tre af dine yndlingsbilleder på din Instagram?

Den er svær - man kan jo lide de billeder man deler! Men inden for den seneste tid må det nok være disse tre. (Billede fra 23. juli - mig på båden, 21. juli - vandet og 29. juli - ø, træer og vandet)


Hvad er dit bedste råd, til en flot instagram?

Mit bedste råd til en flot Instagram, er at skabe en balance mellem billederne i sit feed, så der er en form for rød tråd - f.eks. hvide toner som går igen i billederne.


Hvilke apps bruger du oftes, til at redigerer dine billeder på Instagram?

Jeg bruger en app der hedder Pomelo og ellers bare Instagram til at justere lysstyrke, kontrast, farvemætning mv.


Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg havde i længere tid gået med tanken om at blogge, for jeg elsker at udtrykke mig kreativt og det føler jeg at jeg kan gennem min blog og Instagram.


Hvad laver du til dagligt?

Lige pt. nyder jeg at have sommerferie. Jeg afsluttede min hhx-eksamen i juni og starter på universitetet til september. Når jeg ikke har hovedet nede i fagbøger bruger jeg meget tid på min ridning, veninder og familie.


Hvad er dit bedste råd til at starte en blog?

Mit bedste råd er bare at springe ud i det! Som blogger erfarer man at der er meget skepsis omkring bloggere. Negative kommentarer kommer både fra udefrakommende men også fra folk i ens omgangskreds, som ikke helt kan forstå hvad det betyder at være blogger. Dér er det bare vigtigt at man ikke lader sig påvirke af folk. Hvis der er noget man brænder for og som gør en glad - jamen så skal man da gøre det! Lige så vigtigt er at man skal tro på sig selv, stå ved sig selv og sørge for at være sin helt egen - så skal man nok komme langt.

Det var alt jeg havde for denne gang, jeg håber i synes det var spændene at møde Stephanie, i kan finde Stephanies sociale medier her under.

Blog; nouw.com/stephaniejuncher                                                                                                                                       

Instagram; Stephaniejuncher

Likes

Comments

Hej kære læsere. Jeg synes sommeren er noget virkelig øv her i Danmark, og synes bare det er mega koldt. Som mange nok ved så er jeg meget større fan af solen, end det her overskydende og grå vejr. Så i den forbindelse har jeg købt det dejligeste hastørklæde. Siden jeg er begyndt at gå med halstørklædet igen, er der omkring 3-5 piger, som har grinet af mig. Ikke kun grint af mig, nej, også givet mig onde blikke, og snakket højt om hvor grim jeg er og hvor stor jeg ser ud i det. (uden at de "tror" jeg høre det). Det at de synes halstørklædet er grimt og kikset er jeg egenligt ligeglad med. Det jeg bliver ked af, er alle de kommentarere, grin og onde blikke. Jeg har aldrig i min vildeste fantasi troede at folk kunne finde på at reagere sådan. Jeg synes da bare det er fedt at vi alle er forskellige, og har forskellige tøjstile. Det ville da også være vildt kedeligt hvis vi alle sammen var ens.

Det skal lige siges at jeg IKKE stopper med at gå i det her halstørklæde, bare fordi der er en pigegruppe der synes jeg er grim og kikset. For jeg elsker det SÅ meget. Jeg vil gerne bede jer om, IKKE at tage jer af sådan nogen mennesker og kommentarere, og i skal for gudsskyld IKKE stoppe med at gå i det tøj som i føler jer tilpas i. Sådan nogle mennesker kan i ikke bruge til en fis.

Det her indlæg blev ikke super langt, med det er vigtigt for mig at komme ud mig sådan nogle ting, da jeg ikke synes det er okay at behandle andre mennesker på sådan en måde, det er der ingen der fortjener.

udover den her øv opdatering, så håber jeg i får en dejlig dag.

Likes

Comments

I går var jeg været sammen med min virkelig savnede veninde, Ida. Ida og jeg har været bedste veninder siden 4-5 klasse, og har ikke set til hinanden i et stykke tid, da vi begge to har været på ferie og har haft mange ting at tænke på. Så det var virkelig dejligt at se hende igen. Vi fik snakket og samlet op på alt den tid hvor vi ikke har set hinanden.

I dag har Ida og jeg været en hurtig tur i byen, hvor vi så skulle mødes med min kæreste Thomas, og hans ven, super hyggeligt. Der var vi i et par timer, og hyggede os.

I aften holder min søster fødselsdag, hvor Ida også kommer et smut forbi og spiser et stykke kage eller to.

Jeg håber i synes om det her indlæg.

Instagram; Emmanissen__

snapchat; Emma_nissen

Likes

Comments

Hey venner, nogle af jer kender mig ikke så godt, men det her indlæg vil måske give jer, et indblik i hvordan jeg er som person. Jeg har fundet 10 ting, som jeg føler vil få jer til at lære mig bedre at kende, så se med her.

1. jeg taler tit med mig selv - faktisk også på engelsk

Jeg ved faktisk ikke hvorfor, tror barre jeg synes det er hyggeligt, haha.

2. Jeg får altid tåre i øjnene når jeg ser mine søskende optræde

ja, jeg ved simpelhed ikke hvorfor. Det er sikkert kun mig der har det sådan. Men hver gang jeg ser min lille bror og min søster optræde kan jeg godt mærke at tårerne presser på. jeg ved virkelig ikke hvorfor, det er sikkert fordi jeg bliver så stolt, hehe.

3. jeg hader når folk spise grimt, wow der findes ikke noget værre

4. Matematik og historie, altså findes der noget mere irriterende? Det kan tænde mig helt af.

Alle siger sådan til mig "ej Emma, jeg er altså også dårlig til matematik." Men nej, jeg er elendig til matematik og har næsten givet op på at lære det.

5. jeg drikker ca to liter vand om dagen

6. Jeg har en kæreste

Jeg har en kæreste som jeg er virkelig lykkelig med. Han smiler ALTID, og støtter mig altid i alle mine tossede ideer.

7. jeg har en forbi for nåle

jeg kan virkelig ikke klare nåle, jeg får det altid virkelig dårligt når jeg skal have taget blodprøver eller ling. Jeg kan vitterligt ikke få luft.

8. Jeg har en svaghed for chokolade

jeg har det seriøst sådan at jeg aldrig kan få for meget chokolade, jeg kunne spise det dagen lang.

9. Jeg høre ALTID musik

jeg høre altid musik når jeg kan komme til det.

10. Jeg er afhængig af instagram

ved ikke om jeg er den eneste men tjekker nok instagram hvert 5 minut! Jeg ELSKER instagram. Jeg for en mega rar følelse når folk liker mine billeder, for det viser at folk kan lide det jeg bruge meget af min tid på.

Det var så de 10 ting som jeg havde planlagt for denne omgang. Jeg håber ikke i synes jeg er alt for mærkelig efter i har læst dette indlæg, jeg er så glad for det her og jeg har simpelthen så mange fede ideer som jeg håber i vil synes om. I er velkommen til at kontakte mig hvis der er noget i gerne vil se mere af. Tak fordi i læste med.

Instagram: Emmanissen__

Snapchat: Emma_nissen

Likes

Comments

Hej med jer, og velkommen til min blog. Hvem end der læser med på den anden side. jeg har efter rigtig mange overvejelser, besluttet mig for, at springe ud i det, og starte en blog.

formålet med bloggen bliver, at skrive mere personlige indlæg,  i forhold til min hver dag osv.

LIDT OM MIG, OG MINE PLANER MED BLOGGEN

jeg tænker, at min blog primært kommer til at omhandle mig og mit liv, men også gode råd til lidt af hvert. jeg håber det er noget i vil synes kunne lyde fedt og vil følge med i.

hvis i har nogle spørgsmål, ideer til nye blogindlæg eller ris/ros, skal i være meget velkommen til at kontakte mig.

kæmpe kys fra Emma

Likes

Comments