Hvis der er en ting jeg er stor afhænger af, så er det at være alene. Jeg elsker at være mig selv, uden andre mennesker omkring mig. Jeg elsker, at koble af og få samlet tankerne og DET gør jeg altså aller bedst, når jeg er alene. Jeg tror at der er mange mennesker, der kan relatere til det der med at have brug for et pusterum fra menneskemængden, altså ikke fordi det skal være i flere dage hvor man er helt mutters alene, næ nej, jeg tror det handler om de små glæder. De små øjeblikke. Når man eksempelvis kommer hjem fra arbejde eller skole, så er det altså fantastisk, at kunne smide sig foran sofaen og se et par afsnit af ens yndlingsserie. Sofa-liggeri, er dog langt fra den eneste måde jeg tilbringer min alene tid på. Jeg gør det på mange forskellige måder og mange forskellige steder; 

Jeg elsker at løbe, hvilket jeg har snakket om en del før på bloggen, men jeg elsker det fordi at jeg er helt alene i min egen verden. Når jeg løber, så findes der kun mig, mine tanker, og nå ja, også de der smerter i benene, som man engang imellem mærker - dem er jeg ikke ligefrem fan af på samme måde.. Men jeg føler at DET at løbe en tur i den friske luft og gå lange ture i skoven (og her bremser jeg så mig selv, inden at det begynder at lyde som en cheasy profiltekst på en datingside..),  men det der med at komme udenfor og samtidig være sig selv, DET elsker jeg.

Jeg elsker også at drikke min morgenkaffe alene, imens jeg sidder og svarer på snaps eller kigger lidt rundt på facebook/youtube det er virkelig også en måde jeg kobler helt af på.

Jeg elsker især også at være alene offentlige steder. Eksempelvis i efterårsferien, var jeg på Bornholm hvor min familie og jeg skulle op og kigge på sommerhus, (vi ELSKER at være på Bornholm da der ikke sker så meget der over, og så er der plads til man kan være sig selv), nå, nok om det. Jeg købte så noget morgenmad og satte mig ned ved vandet, og spiste min yougurt med frugt, alt imens at Mads og Monopolet kørte i mine høretelefoner.

Jeg er virkelig et menneske der nyder mit eget selskab (og jeg tror virkelig ikke at en sætning kunne lyde mere arrogant og selvfed end hvad denne lige gjorde), forstået på den måde at jeg elsker at være alene med mine egne tanker - men jeg tror også, at det handler om, at jeg er et godt sted i livet lige nu. Jeg har da også prøvet at have den der følelse af: "okay, lige nu, der har jeg det bare så latterligt skidt og er så pisse ked af det, at jeg bare ikke kan, skal eller vil være alene lige nu." Og jeg tror det er meget normalt at man har det svingende. Hvilket jeg bestemt også tror er sundt, for man ville da nødig være typen der aldrig gad, at være sammen med andre mennesker, vel? Men hele min pointe med denne tankestrøm, er egentligt bare, at jeg mener det er vigtigt man kan være alene og nyde det. For er der EN ting der er sikkert her i livet, så er det; at vi alle kun har EN person ved vores side igennem hele livet og den person, det er dig selv. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg har altid sagt at sommer er min yndlings årstid, men det er sgu ikke rigtigt, i hvert fald ikke længere. Jeg elsker efterår, fordi der er en bestemt ting, som er i fokus i denne årstid. Jeg elsker efterår, fordi der er én speciel ting, som er i fokus i denne årstid; hygge. Selvfølgelig kan man også hygge sig om sommeren, men det er bare ikke så hyggeligt, at smide en god film på, på en varm sommerdag, der vil man hellere ligge og slikke lidt sol ik? Og om vinteren er det ikke ligefrem specielt hyggeligt, at gå tur med en istap af en næse fordi graderne ligger i minus. Så ja, i min optik, er efterår den perfekte årstid og her er hvorfor: Stearinlys er nu en oplagt del af hverdags-hyggen, selv midt på dagen. Man skal ikke have dårlig samvittighed over at sidde indenfor på en søndag og se en god (eller flere) film, der er alligevel ikke noget godt vejr at nyde udenfor. Det regner tit – hvilket er min yndlings-ting, hvis man er indenfor altså.. Og så er det også tæt på at være min hade-ting hvis man opholder sig udenfor.. Man skal begynde at pakke sig en smule ind i jakker og tykke trøjer, men stadig ikke så galt at man går rundt som en frossen istap udenfor. Kakao og varme drikke er en oplagt/fast del af kosten, dog ikke den sundeste, men det er chokolade da heller ikke og det spiser jeg året rundt… (hvorfor diskuterer jeg det her med mig selv lige nu…?) Gadebilledet bliver farverigt og en normal tur i skoven bliver forvandlet om til et smukt eventyr (eller noget i den dur) Kørerture i bilen er det HYGGELIGSTE når det regner lidt. kun lidt. Det begynder at blive tidligere mørkt både morgen og aften….. okay, jeg kunne ikke komme på en positiv ting ved det Det er oplagt at se Harry Potter – da Hogwarts skoleåret begynder d. 2. september (nerd-alert) Det er halloween tid – (ja, her i oktober altså) og det elsker jeg!

Likes

Comments

Okay så, dette indlæg bliver dedikeret til alle dem som på en eller anden måde, har en interesse i løb. Hvad enten du allerede løber, gerne vil starte med at løbe, eller bare godt kan lide at dyrke motion, så er dette indlæg lige noget for dig.

Jeg ELSKER at løbe, men jeg må indrømme at man engang imellem kan føle sig lidt tung i røven når der eksempelvis er en ny sæson af Orange is the new black på Netflix. helt ærligt, så vil jeg hellere ligge og flade ud, end at løbe en tur på 5 km. Men underligt nok, så formår jeg altid (næsten da) at få møvet røven ud af sofaen og ned i løbeskoene ( godt nok ikke røven ned i løbeskoene, but - you get the picture). Men det kan være svært en gang imellem, det der med at holde sig motiveret. Men de sidste par måneder, vil jeg sige min motivation til at løbe og bare træne, er steget med 110%

Jeg elsker den følelse som man får efter en god løbetur, det er virkelig den bedste følelse. Jeg er begyndt at løbe og spise sundt, hvilket jeg er virkelig glad for. Jeg kan mærke jeg bliver meget friskere og mere glad. Jeg tror virkelig det er sundt at jeg har taget denne beslutning som jeg har, både for at lære mig selv og min krop bedre at kende, men også for at lave noget andet end at sidde og se Netflix hele dagen. Det er der flere der burde gøre. Jeg har altid godt kunne lide at dyrke motion, og synes der er flere der skulle prøve og bare give det en chance for det er en fantastisk følelse.

Nogle folk synes det er pisse irriterende når folk poster deres "løbe/trænings-billeder" f.eks. på instagram, jeg ved ikke om det er fordi folk har lide ondt i røven eller om det er fordi de bliver mindet om deres egen dovenskab, men for mit eget vekommende, så poster jeg tit (dog ikke altid) på instagram når jeg har været ude og løbe en tur eller har været oppe og træne - IKKE for at blære mig, men for at motiverer mig selv. Jeg får lidt mere blod på tanden hvis jeg ved der er "publikum" på. Så hvis jeg ved der er andre der skal se mit løbe-resultat, så gør jeg mere ud af det og det hjælper mig selv til at holde mig motiveret. Det er en super god måde for mig at holde mig igang og det er faktisk sådan jeg motiverer mig selv til at hoppe i løbeskoene og komme ud og knokle.

Jeg har samlet en masse lækre citater som jeg selv synes er vildt gode.

Så kom ud og få løbet en tur, jeg kan garanterer at du ikke vil fortryde det.

Likes

Comments

Jeg tror den mest nævnte sætning på blogs, landet over er “der har været lidt stille på bloggen…..*bla bla bla*” Ja, jeg er selv typen der godt kan undskylde hvis jeg har været lidt væk fra bloggen, men det er sgu da for åndssvagt et eller andet sted, nu når jeg tænker over det. Det er jo ikke ligefrem fordi ens læsere sidder klistret til skærmen 24/7 og venter spændt på at der skal komme endnu et indlæg (kunne da være ret fedt hvis det var tilfældet, men jeg håber også at i har andet at tage jer til), men jeg mener bare, at bare fordi man har en blog, så er man ikke forpligtet til at skrive 6 indlæg hver fucking eneste dag… Jeg er typen der bedst kan lide at skrive, hvis jeg har noget at sige (og det har jeg heldigvis ofte – thank god) Men personligt synes jeg, at dét at have en blog er noget man skal have fordi man elsker det! Og det gør jeg. Jeg elsker at skrive og fordybe mig i mine egne underlige tanker, men jeg elsker også at dele ligegyldige ting, såsom min hverdag (bare tjek min instagram, propfyldt med ligegyldige opslag) men det skal der også være plads til, hvis det er dét man har lyst til! Ligeså snart at dét at blogge bliver en forpligtigelse, smitter det af på bloggerens indlæg – det har jeg i hvertfald selv set et par gange.

Nå det er sagt, så kan den sætning også være en måde på at forklare at det altså ikke er fordi at man har tænkt sig at stoppe med at blogge, men faktisk fordi man har en god undskyldning og det er okay i mine øjne, jeg synes bare ikke at man skal undskylde at der har været stille på ens blog, hvis der ikke rigtig har været nogen speciel grund, for man er ikke tvunget til at skrive hver dag! Det er jo det der er fedt ved at blogge, det er ens egen lille verden hvor man kan nå ud til alle de skønne mennesker der gider at læse med. Der er ingen krav eller begrænsninger og det er netop dét jeg elsker.

Likes

Comments

Kender i de der morgener, hvor man vågner før vækkeuret ringer med et smil på læben og mega meget overskud. Man går ned og spiser morgenmad, kigger på klokken og opdager at man er i overdrevet god tid, så man pusler lidt rundt og laver lige præcis hvad man har lyst til, fordi, man har jo masser af tid? I dag var ikke en af de morgener, skal jeg hilse og sige… Hold nu op hvor havde jeg lidt overskud da vækkeuret ringede og snooze-knappen blev brugt flittigt denne morgen. Det er dog ikke nogen nyhed, den knap er min bedste ven om morgen (og JA de 5 minutter ekstra betyder altså en hel del). Morgenmaden bliv skippet (forhelvede da… skide dumt) og tøjet blev bare cozy-thursday-feeling, lidt makeup kom også i kernen men det var med et halvt øje lukket i processen af ren og skær træthed.
Nå, men jeg kom dog op, trods mit lidt uoplagte jeg. Men klar blev jeg og ud af døren kom jeg da.

Nu må weekenden gerne snart komme…

Likes

Comments

Hey girls,

Jeg håber i alle er trådt godt ind i den nye uge, og at alle er faldet til i skolen igen. Jeg har lige haft weekend hvilket var skøøønt, da jeg VIRKELIG trængte til at få slappet af. Udover jeg har slappet af, har jeg også fået ordenet en masse kedelige praktiske ting. I morgen drager jeg et lyn smut på arbejde, da det er svært for mig at nå og have overskud til det hele - men det kommer jeg nærmere ind på i et af de næste indlæg. 

Jeg har planlagt en masse vildt fede indlæg til jer som snart kommer ud, GLÆD JER. 

Knus,

Emma 

Likes

Comments

Hey ladies,

Jeg elsker serier, og har altid fulgt med i mange på én gang. Dog har jeg på det seneste, ikke haft tid til at følge med i mine yndlings.. Men derfor skal i ikke snydes for mine favoritter!

 1. Drop Dead Diva 
  Denne serie er utrolig god, idet den har humoren med sig. Serien handler om den tynde og flotte model (Deb), som dør i et biluheld. Hun sendes herefter retur til jorden, men vågner op i den overvægtige (Jane’s) krop. Jane er en kvinde med høj IQ, og hun er en ekstrem god advokat. Man følger Deb i Jane’s krop igennem hendes retssager samtidig med, at hun skal tilpasse sig andre og nye værdier – som ikke omhandler hendes ydre.Denne serie er en smule overnaturlig.. MEN selvom jeg hader science fiction, har denne serie alligevel fanget min interesse MEGET. Helt klart et kig værd.. Og man fanges efter første afsnit.
 2. Revenge
  Revenge er en helt anden genre, end det mange typisk leder efter i en serie. Jeg har altid elsket thrillers, gysere og serier/film med en del mystisk over sig. Serien Revenge har virkelig mystisk over sig, og den er vildt spændende. Man er hele tiden underholdt, idet man hele tiden er på vagt. Jeg elsker, at man i Revenge kan få følelsen af “OMG, nu giver det hele mening”.. Fordi den simpelhent er så godt lavet.Serien handler om “Emily”, som vender tilbage til hendes barndomssted i “The Hamptons”. Her lejer hun et hus, som er lidt ved siden af familien “Graysons”. Men Emily er ikke den hun i virkeligheden udgiver sig for, men hun er faktisk “Amanda”. Amanda’s far blev falsk anklaget af familien “Grayson”, da hun var lille – og hun vender nu tilbage som voksen for tage sin hævn.
 3. The Carrie Diaries
  Denne serie gjorde mig virkelig trist, idet der ikke var flere sæsoner… Den er så god og virkelig en cool ungdomsserie. Serien er en forløber til “Sex and the city”, og man følger “Carrie Bradshaw’s” teenage-liv og kamp for at lave en karrierer. Jeg har aldrig selv set “Sex and the city”, men synes alligevel denne serie er helt fantastisk.
 4. Desperate Housewives
  Serien over dem ALLE!! Jeg elsker, elsker, elsker denne serie. Jeg fulgte med lige fra første afsnit blev sendt i DK og til det allersidste. Denne serie tager dig virkelig med på en følelsesmæssige rutchebane, MEN den tager dig også med på den vildeste spændningstur. Hvis du ikke har set denne serie, skal du virkelig komme igang. Den strækker sig over mange sæsoner, og bliver kun bedre for hvert afsnit.
 5. ​The foster:                                                                                                                                                        

Hvilken serie er jeres yndlings?

Knus

Emma

Likes

Comments

Vi alle kender dét at ens hår bare trænger til en kærlig hånd. Hvad end det er en total makeover eller bare en klipning af spidser. Mit hår trængte til en klipning, og derfor tog jeg forbi Stina som altid har klippet mig. Jeg har været godt og grundigt træt af at have det andet hår, da jeg synes det var så besværligt (ved godt der er nogle der har meget længere hår end mig, men jeg kan ikke holde det ud.) Jeg er SÅ glad for mit nye hår, synes jeg ser meget moden og frisk ud og det er lige mig så noget. Jeg kunne aldrig drømme om at klippe mig HELT kort håret og derfor er der "kun" røget 10 cm.

Tusind tak fordi i læste med - HUSK i altid kan smide en kommentar med ris/ros. 

XOXO

Emma ​


Likes

Comments

Som mange af jer nok godt ved, har min morfar været meget syg igennem det sidste år. Her den 25, klokken 01:01 sov min morfar stille og roligt ind. Jeg er knust og det er svært at sætte ord på hvad jeg føler, for det er som om jeg ikke forstår det. Det er som om jeg forventer han er hjemme næste gang jeg besøger min mormor, eller han tager telefonen hvis jeg ringede til ham. Jeg er simpelthen så ked af det, at mine tanker de flyver rundt. Det sidste jeg husker vi talte om, inden han blev rigtig syg, var at han var stolt af mig, vi sad i sofaen hjemme hos dem og talte om forretning, samt mine og hans drømme. Han sagde, at jeg var en morderne forretningskvinde og jeg nok skulle nå langt.

Min morfar tog her fra på den mest fantastiske måde. Min morfar kom hjem fra hospitalet fredag den 25, og jeg var simpelthen så glad da jeg så ham igen. Den første nat gik det engenligt meget godt, og jeg troede faktisk det ville gå godt, eftersom han havde været på hospitalet, men jeg tog desværre fejl. Natten efter gik det super dårligt, han havde meget svært ved at trække vejret, og man kunne ikke komme i kontakt med ham. Der blev jeg virkelig bange, jeg vidste jeg skulle til at miste min morfar og det var en super ubehagelig følelse. Min mor sagde til mig at det var vigtigt at jeg fik sagt hvad jeg ville sige inden han døde, min stemme knækkede og jeg græd helt vildt. Min mor og jeg valgte og blive der over, vi sad og kiggede på ham hele natten for vi turde ikke ligge os til at sove. Jeg sad på en stol ved siden af hans seng og tog ham i hånden, min mor sagde at jeg skulle få lidt søvn - så jeg lagde mig op ad ham og fik sovet lidt. 2 timer efter vågner jeg, stadig med min hånd i hans. Og ser at han har det meget værre end før. Sidder så sammen med min mor, og vi bliver hurtigt enige om vi bliver nødt til at hente min mormor da vi kan se at det snart er tid. Hun kommer op til os andre og vi sidder et par timer og tænker over tingene. Jeg rejser mig fra stolen som jeg havde siddet på i mange timer, spøger min mor om det er okay jeg går ned og får sovet lidt. I det øjeblik jeg rejser mig fra stolen og slipper min morfars hånd, siger hun "Emse tag hans hånd og sæt dig ned". Han tager 2 vejrtrækninger og så døde han. Det var sådan en smuk afslutning og det skete på den rigtige måde. Det giver så god mening at han døde i mine hænder, da vi havde et meget særligt bånd til hinanden.

Der lå han, den store humørbombe - helt stille og livsløs. smerten i mit hjerte var - og er ubeskrivelig. Jeg forstår ikke, at jeg aldrig kommer til at se ham igen. Jeg forstår slet ikke noget. Jeg kan ikke sætte ord på hvor svært det her er.

Likes

Comments

Hey med jer skønne mennesker!

Så er jeg tilbage igen, efter lidt sløseri og træthed. Jeg er klar til at poste en masse lækre indlæg til jer, med inspiration, hverdagens ting og alt det andet jeg også plejer.

Jeg tænkte at det kunne være hyggeligt hvis jeg jeg skrev et lille hyggeligt indlæg om hvordan min søndag oftest er. Så i også lige kan få det med på vejen! Vi kommer igennem lidt af hvert, med en masse billeder også.

For det meste på en søndag er jeg sammen med min bedste veninde, da vi jo ikke går i klasse mere, så derfor er det en god mulighed for os begge at tilbringe vores søndag sammen . Meeeen, Ida sætter ikke en stopper for, at jeg skal slappe af! Jeg kan nemlig sagtens have "mig" tid, selvom jeg er sammen med Ida og ellers er vi kun sammen noget af dagen og så har jeg massere tid alene, til at gøre alle de ting som jeg nu føler jeg skal på en søndag.

Det er virkelig ikke en rigtig søndag, uden at have startet dagen op med at sove længe. Haha. Det er så skøøønt.


Jeg plejer at starte dagen ud med en lækker morgenmad, det kan være alt fra skyr med en masse lækre bær & müsli, til franskbrød med nutella, haha. Eller som jeg spiste sidste søndag, en blodappelsin med rørsukker & en avokado med salt og peber, muuuums. Selvfølgelig også en kop kaffe!

Efter det så plejer jeg ALTID at se en masse fjernsyn eller nogle gode film med min kæreste eller alene. Det er SÅ afslappende og så hyggeligt! Så kan man rigtig mærke, at det er søndag. Kan i øvrigt anbefale "kvinden i toget" hvis nogle af jer har hørt om den? Pisse fed og spænende film, muligvis en af mine yndling efter "taken, 1, 2 & 3" !! Den må i bare se. Jeg så den i fjernsynet med min far og jeg tænker stadig på den, haha.

Når jeg er blevet godt og grundig træt af fjernsyn eller film, så er der bare ikke noget bedre end et langt varmt karbad 😴


Men det ved i jo, hvis i har læst mine andre indlæg, at jeg er helt vild med... hehe. Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at de her bade kan tage op til 1 time, haha. Jeg kan virkelig få tiden til at gå, i et bad. Det er bare så afslappende, arrrrh!

Først så bruger jeg min silvershampoo fra "dusy" mener jeg, at det hedder. Og den lader jeg bare sidde i, i ca 5- 10 min. Den bruger jeg dog ikke hver gang, jeg vasker hår. Det giver egentlig bare det grålige skær, jeg har i mit hår & fjerner det gule.

Derefter bruger jeg min balsam også fra silver, som bare er en og balsam, som er helt fantastisk! De gør mit hår så lækkert & glansfuldt og så dufter de bare så lækkert. Yay!

Og se lige emballagen, er den ikke bare fin??

​Når jeg så har spenderet halvdelen af mit liv i badet, smutter jeg i mit nattøj & ser igen lidt film. 

Det var sådan min søndag oftes foregår. 

Der kommer et indlæg op igen i morgen, så hold jer opdateret.

Tak fordi i læste med.

instagram: emmanissen__

snapchat: emma_nissen

Likes

Comments