Dagen på arlanda har gått väldigt fort ändå! Har fördrivit tiden med musik och mat ;-) haha
Sitter just nu i gaten och väntar på att få stiga ombord. Runt omkring mig sitter människor som pratar språk som jag inte förstår alls över huvudtaget. Förhoppningsvis lär jag mig att förstå lättare ord ganska snabbt!
Nu öppnar snart gaten så jag ska göra mig redo. Om drygt fem timmar landar jag i Lissabon!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag på kallax och väntar på planet till arlanda, för vidare byte till Portugal!
Nervös kan man minst sakt säga att jag är! något fruktansvärt! men jag ät inte orolig, mer förväntansfull och spänd av förväntan!

Likes

Comments

Nu är väskorna snart färdig packade! Om fyra dagar är jag på väg till Portugal!

Jag ska tillbringa de två närmaste månaderna på en hästgård. Vad jag egentligen ska göra vet jag inte, men det blir spännande! Killen som jag ska jobba åt är inte jätte duktig på engelska så jag föredrar att fråga när jag kommer dit!

Mina förväntningar på den här tiden är att jag kommer att ha jätte roligt och lära mig mer om hästar och allt runt omkring dem och att jag kommer utveckla min ridning! Jag ser framemot att se hur deras hästhållning är och om den skiljer sig mot Sveriges. 

Saker jag är orolig för är att jag inte kommer hitta honom på flygplatsen, att vi inte kommer förstå varandra, att jag kommer att bli utnyttjad, att jag inte har tillräckligt mycket kläder med mig och mycket mer. Men trots detta så känner jag mig överraskande lugn! Jag tror på att det kommer läsa sig när jag kommer dit och börjar känna mig mer hemma. 

Likes

Comments