Header

Senast jag skrev så har vi hunnit med en del. Vi har varit på Phi Phi, Koh Lipe och så nu Langkawi. Idag hyrde vi moppe och åkte mot cable car och sky bridge. Middag fick bli på mcdonalds. 🌴🌴🌴

Likes

Comments

Igår tog vi bussen från Koh Chang tillbaks till Bangkok, sov när inatt och imorse tog vi flyget hit till Krabi. Tänkte va här i tre nätter och sen så får vi se vart det bär av!

Likes

Comments

Vi kom äntligen fram till Koh Chag igår efter en rätt så lång bussfärd. Så idag har vi varit på stranden och solat och sen chillade vi vid poolen ett tag. Pusss

Likes

Comments

Tredje natten i Bangkok och imorgon bär det äntligen av till Koh Chang. Ska bli skönt att få sola och bli lite brun!! Bussen går 8.00 så nu är det dags att sova om man ska ta sig upp imorgon. Hörs!😊😘

  • resa

Likes

Comments

​I lördags var jag på stan en sväng med min syster. Sen på kvällen var jag med dessa fina hemma hos Ebba och sen blev det utgång.  Och igår bokade jag och William resa vilket ska bli såå skönt att åka till värmen ett tag. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och sitter med den här jävla matteboken. Vi får se hur detta kommer sluta.

Likes

Comments

Då var det måndag igen då (kändes som en passande måndagsbild). Jobbade stängning på jobbet. Kom hem och lagade middag. Fick äta middagen själv då resten av min familj tydligen köpt thaimat :) Nu sitter jag iallafall och pluggar lite matte och det går faktiskt över förväntan!
Hörs!

Likes

Comments

Igårkväll umgicks jag med Olivia och vi käkade sushi, vilket är livets mat<3 Och sen kollade vi på Så mycket bättre. En mysig lördag helt enkelt!

Likes

Comments

Godmorgon! Har nyss ätit frukost och sitter nu och försöker plugga matte. Har börjat en mattekurs på distans men funderar på att sluta för är inte alls intresserad och tycker det är tråkigt. Varför ska man lägga tid på saker som inte alls intresserar en när man kan göra roligare saker! 


Bildresultat för carpe diem

Likes

Comments

Likes

Comments