Header

Att befinna sig på ett sånt här ställe skulle sitta väldigt fint just nu!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår tog vi oss en tur till Bergen. Blev lunch på Ikea och sen gick vi runt i stan innan vi tog bilen tillbaka. Idag började jag dagen med en promenad och sen dess har vi bara chillat och kollat på film. Finns inte så mycket mer att roa sig med här.

Likes

Comments

Hela vecka 4 har nästan passerat. Skönt med fredag imorgon men inte lika trevligt med en möjligtvis övertid till kl åtta. Just nu chillas det i soffan framför rosa med ett litet glas vin. Snart väntas läggdags då en tidig jobbdag står på schemat imorgon. På lördag vankas det nog en tur till Bergen. Mer spännande än så blir det inte.

Likes

Comments

Befinner mig alltså i Norge i några veckor framöver. Så livet består just nu av att jobba, äta, sova on repeat. Jobbade några timmar igår också så blev en kort helg, men cash är förhoppningsvis king som man brukar säga.


Likes

Comments

Likes

Comments

Andra dagen här och idag har vi(jag) varit på stranden hela dagen och jobbat på brännan. Sen nu på kvällen gick vi in mot centrum och åt en glamourös middag på mcdonalds. Sen blev det en drink på en takbar och nu är vi tillbaks i lägenheten igen och ska snart sova. Vi hörs! 🌸🌸🌸

Likes

Comments

Kom fram hit till Mallorca igårkväll. Tog bussen till lägenheten och sen gick vi iväg och handlade mat och lagade oss en sen middag. Idag började jag morgonen med en promenad längs stranden och sen har vi mest chillat vid stranden hela dagen. Snart ska vi gå in till Palma och kanske shoppa lite grann.

Likes

Comments

Bild från ett lite mer tropiskt ställe än ösd ;)

Skönt med långhelg nu. Så idag har jag mest chillat med William. Imorgon tänkte jag kanske ta mig en sväng på stan och se om man hittar lite nya fräscha kläder. Just det och sen så har jag och W bokat resa till Mallorca. Känns skönt att ha solsäkrat sommaren.

Likes

Comments

Efter jobbet igår så gick jag och Sofie på vezzo och käkade pizza och drack vin. Vi gick vidare på några ställen och slutade på marité. Idag har det varit så fint väder så har solat i princip hela dagen.

Likes

Comments

Snart har vi varit hemma i Sweden i två veckor. Tiden går fort och har jobbat hela förra veckan så det har känts skönt att ha något att göra. Jobbar även den kommande veckan också så blir lite pengar in på kontot ändå. Hoppas på mer solsken och värme här också då det vore härligt! Ska försöka ta tag i livet också, tänkte att det är dags. Ta tag i träningen och försöka planera för framtiden. Gillar ändå att leva för stunden men känns som att man förväntas ha någon sorts plan.

Likes

Comments