Dagen börjar med att jag på vägen tillbaka från Pressbyrån där jag köpt nytt busskort halkar och hamnar med halva kroppen under en bil. Inte nog med de så sitter det en person i bilen och skrattar för han sett allt.. pinsamt deluxe!


Har kommit till rätta nu i alla fall och ska alldeles strax ta bussen till jobbet, börjar om en halvtimme. Får hoppas på att värken i kroppen går över under dagen..
Slutar runt 16 och då ska jag åka till A, som jag längtat!Hoppas ni får en bra tisdag i detta otroligt fina och inte alla kalla väder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Läkaren ringde idag, sa att jag lät piggare och gladare på något sätt. Vet inte varför men idag har ångesten lixom inte känts påträngande. Har inte haft behovet av att ständigt tänka negativt... får hoppas på mer sådana här dagar! Och dag 2 utan piller är också framsteg!


Vaknade runt 11 i morse bredvid mannen i mitt liv och försökte sakta men säkert ta mig upp ur sängen och göra iordning frukost. Efter vi fått i oss varsin skål med yoghurt så tog vi oss ut på en promenad då min läkare tipsat mig om att promenader kan vara ett sätt att minska ångesten på. Dock var varken vädret eller väglaget något vidare men ut kom vi en stund i alla fall, och det kändes otroligt skönt efteråt!

Tog tåget hem runt 15 och väl hemma började jag sortera/rensa massa kläder då jag tänkt byta rum! Tog mig an ett saftigt gympass också vilket jag känner mig stolt över då det är något jag tycker om att göra men som aldrig/sällan blir av.

Får se vad morgondagen har att erbjuda, ska försöka ställa in mig på att det blir en bra dag i Emmas liv och inte en dålig. Har bokat in ett träningspass med min kära mormor på förmiddagen men efter de vet jag inte vad som sker..

Nu ska jag lägga undan telefonen och sova. Försöka sova åtminstone..

Ta hand om er så länge! Kram❤️

Likes

Comments

Tog en skotertur idag ut på sjön och grillade lite korv med trevligt sällskap!

Likes

Comments

Placerat mig på tåget och inväntar avgång. Nu åker jag till dem jämtländska skogarna och håller mig där ett tag. Bort från verkligheten för den vill jag inte vara i just nu...

Likes

Comments

När smärtan i hjärtat gör ondare än den i kroppen då kan man ta sig an ett lätt pass på gymmet. ( Blåmärket är från blodproverna jag tog på sjukhuset häromdagen)

Likes

Comments

Precis kommit hem från ett 7 timmars besök på Södersjukhuset angående mina extrema smärtor i brösten. 2 EKG gjordes och 2 stycken röntgen men inget visades.Blodprover i massor, så armarna är ju lagom slitna nu..

Efter ett x antal diskussioner och en hel del frågetecken skickades jag äntligen hem för att sedan behöva få en remiss för ett nytt EKG och blodprov inom dem kommande dagarna. Kan det vara min psykiska ohälsa som spökar med mig? Det vet jag faktiskt inte..

Nu ska jag försöka få lite sömn och hoppas på att morgondagen blir lättare.

Likes

Comments

Precis skrivit ut mitt cv och ska alldeles strax ta och lägga mig, ska nämligen på en arbetsintervju i morgon. Inte för att jag ogillar jobbet jag har nu, snarare älskar men jag känner att jag behöver pröva på något nytt, komma vidare i livet om man säger så. Sen är ju min stora dröm att öppna eget men så långt har jag inte tagit mig ännu.

Helgen har varit bra. Varit hos A hela helgen och mest bara tagit de lugnt. Vi var ute igår kväll med några av hans kompisar men kom hem i hyfsad tid då ingen av oss egentligen var på partyhumör. Tråkigt nog..

Förutom arbetsintervjun i morgon tänkte jag hinna med ett gympass och försöka boka in ett möte med min PT. Sen var resterande timmar av dagen har att erbjuda får vi se då!

Likes

Comments

Sitter just nu i personalrummet och ska alldeles strax börja jobba igen efter rasten. Fick äran att öppna i morse och ska även göra det i morgon också. Slutar 15 och då ska jag hem till A. Får se vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda sen.

Likes

Comments

Det är jag som är Emma. Jag är 21 år och på fritiden har jag ett stort intresse för träning. När jag inte är på jobbet eller på gymmet tar jag mig tid till att träffa mina fina vänner, umgås med familj och pojkvän. Jag har inte mycket mer att berätta om mig själv och min vardag så ni får helt enkelt följa mig i min vardag och förhoppningsvis lära känna mig bättre genom mina inlägg!

Likes

Comments