Legat och grämt mig hela natten över att behöva åka hem idag. För jag vill inte de.... vill stanna här för evigt.
Dock ska det bli skönt att komma hem till familjen men sen då.... mitt hjärta är i tusen bitar och jag kommer inte kunna hantera de där hemma. För där hemma bor även han. Han som jag fortfarande älskar men som aldrig kommer bli min igen. Han jag delade nästan ett år med.

Nej nu måste jag kliva upp och tänka på annat. Kan inte deppa ihop. Onödigt.

Vi hörs..

Likes

Comments

Tog en skotertur idag ut på sjön och grillade lite korv med trevligt sällskap!

Likes

Comments

Placerat mig på tåget och inväntar avgång. Nu åker jag till dem jämtländska skogarna och håller mig där ett tag. Bort från verkligheten för den vill jag inte vara i just nu...

  • 5 readers

Likes

Comments

När smärtan i hjärtat gör ondare än den i kroppen då kan man ta sig an ett lätt pass på gymmet. ( Blåmärket är från blodproverna jag tog på sjukhuset häromdagen)

  • 10 readers

Likes

Comments

Precis kommit hem från ett 7 timmars besök på Södersjukhuset angående mina extrema smärtor i brösten. 2 EKG gjordes och 2 stycken röntgen men inget visades.Blodprover i massor, så armarna är ju lagom slitna nu..

Efter ett x antal diskussioner och en hel del frågetecken skickades jag äntligen hem för att sedan behöva få en remiss för ett nytt EKG och blodprov inom dem kommande dagarna. Kan det vara min psykiska ohälsa som spökar med mig? Det vet jag faktiskt inte..

Nu ska jag försöka få lite sömn och hoppas på att morgondagen blir lättare.

  • 9 readers

Likes

Comments

Precis skrivit ut mitt cv och ska alldeles strax ta och lägga mig, ska nämligen på en arbetsintervju i morgon. Inte för att jag ogillar jobbet jag har nu, snarare älskar men jag känner att jag behöver pröva på något nytt, komma vidare i livet om man säger så. Sen är ju min stora dröm att öppna eget men så långt har jag inte tagit mig ännu.

Helgen har varit bra. Varit hos A hela helgen och mest bara tagit de lugnt. Vi var ute igår kväll med några av hans kompisar men kom hem i hyfsad tid då ingen av oss egentligen var på partyhumör. Tråkigt nog..

Förutom arbetsintervjun i morgon tänkte jag hinna med ett gympass och försöka boka in ett möte med min PT. Sen var resterande timmar av dagen har att erbjuda får vi se då!

  • 10 readers

Likes

Comments

Sitter just nu i personalrummet och ska alldeles strax börja jobba igen efter rasten. Fick äran att öppna i morse och ska även göra det i morgon också. Slutar 15 och då ska jag hem till A. Får se vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda sen.

  • 10 readers

Likes

Comments

Det är jag som är Emma. Jag är 21 år och på fritiden har jag ett stort intresse för träning. När jag inte är på jobbet eller på gymmet tar jag mig tid till att träffa mina fina vänner, umgås med familj och pojkvän. Jag har inte mycket mer att berätta om mig själv och min vardag så ni får helt enkelt följa mig i min vardag och förhoppningsvis lära känna mig bättre genom mina inlägg!

  • 13 readers

Likes

Comments